Samla lån & krediter

Upplever du att du har mycket skulder och att du betalar alldeles mycket i slutet av månaden endast på räntor? Detta är inte en situation som du är ensam om i Sverige utan många lever med alldeles för mycket lån och i slutändan även alldeles för höga månadskostnader. Det kan leda till att man har svårt att få ekonomin att gå runt och att man i slutändan varje månad får vända på slantarna. Det finns en lösning på detta som leder till en bättre ekonomisk situation för de allra flesta och detta handlar om att man löser alla lån med hjälp av ett ihopbakslån. Faktum är nämligen att du betalar separata räntor på alla de lån som du har och genom att baka ihop dem till ett kommer du endast att betala en ränta samtidigt som du får mycket mindre skulder. Beloppet kommer att vara detsamma. Det vill säga om du har skulder på en miljon kronor hos olika långivare kommer du fortfarande att ha en miljon kronor i skulder. Skillnaden är dock att du inte behöver betala flera räntor och detta kan spara dig enormt mycket pengar. Speciellt om du har väldigt många skulder.

När du vill göra detta krävs det först och främst att du har en bra koll på din ekonomi, det vill säga hur mycket betalar du varje månad? Hur mycket betala du av på de olika skulderna och hur mycket betalar du i ränta? När man har hamnat i en situation med många skulder är det vanligt att man inte har råd att betala tillbaka på de olika skulderna utan endast i detta fall betalar av på räntan. Ditt mål bör givetvis vara att bli helt skuldfri en dag och för att du ska kunna bli det krävs det att du har koll på hur mycket pengar som du är skyldig, vart pengarna går och när du kan beräkna dig att vara skuldfri. När du har en tydlig koll på detta är det dags att göra något åt det. Genom att teckna ett stort lån och använda pengarna till att betala tillbaka dina skulder kan du få en mycket bättre ekonomi. Det kan leda till att du betalar en låg ränta och även har möjlighet att betala tillbaka på skulden vilket gör att skuldberget minskar och en dag kan du vara helt fri från skuld.

Många svenskar har hamnat i en fälla där de har tagit många smålån, till exempel kanske du köper all din teknik mot en månadskostnad. Eller så beställer du kläder och delar upp betalningen. Även om detta kan verka som ett schysst erbjudande för stunden, speciellt när man har begränsad ekonomi kan det leda till att man får rikitigt stora ekonomiska problem. Hur roligt är det egentligen att betala tillbaka på en tröja man har haft i två år och som redan har slitits ut? Många har dock fallit i denna fälla och missat det faktum att det leder till att man ofta betalar tillbaka föremålet flera gånger om innan dess att man är klar. Det handlar helt enkelt om många bäckar små och även om det endast handlar om någon hundralapp i månaden så blir det en stor summa i slutändan om du har många olika typer av smålån. Det är helt plötsligt ett helt hav som ska betalas tillbaka varje månad och du kanske inte har ekonomi för detta.

Genom att använda dig av Lånjakt (Lanjakt.se) har du möjlighet att samla alla dina lån och krediter. Dessutom är det väldigt enkelt och du behöver inte besöka mängder med olika banker för att få detta utrett. Det är någonting som du kan göra idag, i tryggheten från ditt eget hem. Du gör helt enkelt så att du loggar in på hemsidan. Självklart krävs det att du använder dig av BankID för att du ska kunna lägga en ansökan. Detta är en förutsättning för att de ska veta att det är du som är i behov av pengar och inte någon som försöker använda sig av din identitet. Därefter är det dags för dig att fylla i ditt namn, personnummer, address, inkomst, civilstånd, arbete och lite annan information om dig själv. Givetvis fyller du även i hur mycket du är i behov av att låna, vilken ränta du kan tänka dig att betala och mer relevant information om lånet. Därefter kommer de olika bankerna att börja att ge dig erbjudanden och det är ditt jobb att gå igenom dem för att se om det finns någon möjlighet att göra din ekonomi bättre. Sannolikt kommer du att kunna spara en hel del ekonomiskt genom att göra på detta sätt och det är någonting som de allra flesta skulle kunna dra nytta av. Även om man inte i dagsläget har ett enormt skuldberg.