Om LånJakt

Lånjakt är Sveriges nya jämförelsesite för privatlån och krediter. Vårt mål är att kunna jämföra samtliga långivare i Sverige för att du ska kunna få ett så bra lån som möjligt. I dagsläget har vi ca 100st långivare, banker och låneförmedlare med i jämförelsen.

Hur vi kom på idén

Vi såg att fler och fler personer faller för ockerräntor och tar alldeles för dyra privatlån, vi kollade och hittade ingen bra site att jämföra långivarna på i Sverige, vi klurade sedan på ett namn och kom fram till att Lånjakt skulle vara det perfekta namnet för vår tjänst, då man hör direkt vad det handlar om - att hitta det bästa lånet.

Vad gör oss unika?

Vi vet att man inte gärna lämnar ut sina kontaktuppgifter i onödan till okända siter, då man gärna slipper flera samtal varje dag från ihärdiga säljare som vill sälja in sin tjänst eller produkt. Därför kan du göra dina jämförelser hos oss direkt utan något inloggning eller några kontaktuppgifter. Vi är helt opartiska och listar all data enligt uppgift från långivarna.

Vilka är vi?

Lånjakt är skapat, ägs och drivs av oss själva - dvs. InternetKonsulterna International AB i Tierp. Vi är i grund och botten ett IT-företag som bygger enkla, informativa e-handels och jämförelsesiter. Vi jobbar med siter i flera olika branscher.

Vi hoppas att du kommer ha användning av Lånjakt!