Zmarta är en ny finansiell tjänst där du kan jämföra och hitta de bästa lånealternativen. Zmarta låter flera olika långivare tävla om att ge dig det bästa alternativet, så att du kan välja det som passar dina behov bäst. Oavsett om du vill ta ett nytt lån, samla dina lån eller köpa en ny bil så ger Zmarta dig alltid mest lån för pengarna.


Låna pengar hos Zmarta

Låna pengar med låg ränta

Hos Zmarta kan du låna pengar online på ett enkelt och smidigt sätt. För det kan vara så att du tycker att det är svårt att hitta det lån som är bäst. Mycket tack vare att alla har önskemål och förutsättningar som är olika. Därför har Zmarta gjort det lätt för dig att ansöka och låna pengar.

Det kostar inget att ansöka om ett lån hos dem. När Zmarta har gjort en kreditupplysning på dig, kontaktar de deras partners som de samarbetar med. För att kunna hitta det lån som är mest förmånligt för dig. Detta oberoende på om du ansöker om ett lån som är nytt, betala av andra lån eller vill inhandla ett fordon, så ser Zmarta till att du får det bästa lånet för pengarna.

Du kan ansöka om dessa typer av lån hos Zmarta:

 • Samlingslån
 • Privatlån
 • Billån
 • Företagslån
 • Bolån

Vilket lån du än väljer att ansöka om så står Zmarta till tjänst om du har frågor eller undringar om lån.

Låna hos Zmarta

Du kanske inte har möjligheten att kunna spara ihop pengar för att kunna uppfylla din dröm eller för att köpa något som du vill ha. Då erbjuder Zmarta dig möjligheten att ansöka om ett lån för att lösa din situation.

Visserligen finns det många sätt att låna en viss summa pengar på:

 • Av Familj
 • Av Vänner
 • Av Banken
 • Av E-låneförmedling (typ Zmarta)

Men låna pengar av någon du känner kan vara en lösning som är bra när det gäller lägre summor och som du kan se till att betala tillbaka relativt snabbt. Men skulle du inte klara av att kunna betala tillbaka till familjen eller vänner kan er relation blir ordentligt skadat. Därför kan det vara en god idé att låna pengar från en låneförmedlare som erbjuder låg ränta, som exempelvis Zmarta.

Tänka på

Det finns vissa saker som du bör tänka på innan du bestämmer dig för att låna pengar enligt Zmarta och dessa är:

 • Ta reda på vilken månadskostnad du kommer att få, för att sedan avgöra om din ekonomi kommer klara av den kostnaden. Zmarta har en räknare som du fyller i information och räknar sedan ut din månadskostnad. Du bör även göra en kalkyl över vilka dina inkomster och utgifter du har varje månad. För att sedan kontroller via räknaren om du har råd med att låna pengar.
 • Vad ska du ha pengarna till? Du bör tänka efter om det du har tänkt köpa kommer försvinna innan du har betalat tillbaka hela lånet. För det är ju ganska trist att behöva betala för något som du inte ens har kvar.
 • Ska du ansöka om privatlån, kan du prata med dina vänner och familj för att vara medsökande till lånet. Eftersom dina chanser att få lånet ökar då.

Privatlån

Ett så kallat privatlån kallas oftast för blancolån och är det lån som är enklast för dig som privatperson att låna, då du använder lånet till att köpa dyrare saker och behöver inte ha någon typ av säkerhet. Då tittar låneförmedlingen eller bankerna på dig och vilken förmåga du har att betala tillbaka lånet. Hos Zmarta kan du låna upp till summa på 600 000 kronor, för att uppfylla din dröm och inte har tålamodet att spara ihop pengar för.

Billån

Något som är mycket dyrt är att köpa bil. Zmarta erbjuder dig att ansöka om ett billån, men då är kravet att du ska köpa bilen hos en bilhandlare och bilen får vara högst några år gammal. Du använder bilen som säkerhet när du ansöker om billån. Vilket gör att du har en möjlighet att få en ränta som är bättre och dessutom få en återbetalning över en längre tid. Kontrollera i räknaren för billån och se efter vilka dina månadskostnader för billånet skulle bli.

Bolån

När du ansöker om ett bolån blir den tilltänkta bostaden säkerhet för lånet. Bolån har oftast en ränta som är lägre och i Zmartas Bolånekalkylator kan du få reda på vilka kostnader du får varje månad, beroende på hur mycket den nya tänkta bostaden har för prislapp.

Samla lån

Ibland kan det vara så att du har tagit ett flertal mindre lån och då kan det vara en god idé att ta ett litet större lån för att betala tillbaka alla smålånen. Dels blir det enklare att bara hålla reda på och ha kontroll på ett lån, men ett sådant samlat lån blir dessutom mycket billigare att ha i längden. För oftast är smålån väldigt snabba att kunna få, men betydligt dyrare att betala. Ha ett lån och ha full kontroll, samt ha lägre månadskostnader är ju aldrig fel.

Företagslån

Hos Zmarta kan du ansöka om ett företagslån om du har en superbra affärsidé, men har inga resurser för att förverkliga din idé. Du använder din affärsverksamhet vid ansökan vilket gör att lånet blir betydligt mer förmånligt, jämfört med om du skulle ta ett privatlån. Annars så liknar privat- och företagslån varandra. Den högsta summan du kan låna hos Zmarta för företag är 600 000 kronor.

Zmarta

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 3,6 %

Max lån 600000 kr

Min. ålder 18 år

Startavg. 0 - 495 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!