Med Privatlån Plus får du ett lån anpassat efter dina behov. Även om vi från början har avtalat ett fast lågt månadsbelopp så bestämmer du själv avbetalningstiden. Finns det utrymme i din ekonomi kan du alltid lösa lånet i förtid, det kostar inget extra.


Låna pengar hos Thorn

Thorn har anpassningsbart lån – PrivatLån Plus

Thorn erbjuder dig att kunna låna pengar som är anpassat efter vilka behov du kan tänkas ha. Thorn har redan från början ett lågt belopp som ska betalas varje månad, men i slutändan kan du själv bestämma vilken avbetalningstid du vill ha på lånet. Dessutom om du skulle ha möjligheten att kunna betala av hela lånet i förtid och kostar det dig inte något extra att göra det.

Thorn bryr sig inte om vad du ska ha de lånade pengarna till, utan du bestämmer det helt och hållet själv. Vilket gör att drömmer du om något särskilt kan du uppfylla din dröm. Det kan till exempel vara att du vill fixa till och renoverar sommarstugan eller du vill köpa en båt och så vidare. Skulle du känna att du skulle behöva personliga råd, finns Thorn till hands och bistår med tips och råd angående din ekonomi.

Du kan:

  • Låna pengar med en årlig ränta som är fast från 9,84 % och upp till lånesumman 100 000 kronor. Du ser villkor för varje lån innan du ansöker.
  • Öka takten av amorteringen när du vill det, det tillkommer inga avgifter.
  • Tiden för återbetalning av lånet bestämmer du själv.
  • Lånet går att lösa när du vill, utan att det tillkommer någon avgift.

Fråga Thorn

Det går alltid bra att fråga Thorn om råd. Thorns mål är att de vill ge dig chansen att kunna finansiera det som betyder något speciellt för dig. Men de tycker också att det är mycket viktigt att du ska kunna ha en ekonomi som går runt för dig. Skulle Thorns kreditprövning visa sig att det finns någon annan typ av lån som passar dig och din ekonomi bättre så får du förslag om det istället. De är tillgängliga om du har några funderingar och undringar.

Hållbar budget

Thorn anser att du ska glädjas så mycket som möjligt av ditt lån och att det inte ska påverka din ekonomi till vardags. Därför rekommenderar Thorn att du bör göra en budget innan du lånar pengar. Budget gör att du kommer veta hur mycket pengar du får över varje månad och på så vis vet du vilken summa du kan röra dig med. Att göra en budget innebär också att du slipper få otrevliga och förargliga överraskningar vid ett senare tillfälle.

Därför kan du ladda ner Thorns enkla och smidiga budgetkalkyl via deras webbsida, samt att kunna få ytterligare goda råd som du kan ha nytta av inom din ekonomi.

Pauslån

Thorn erbjuder även andra lånetyper som kanske passar dig bättre. Ett av dessa är ett så kallat PausLån och innebär att du kan låna ända upp till summan på 100 000 kronor. Det har även en möjlighet för dig att kunna pausa din återbetalning av ditt lån en månad. Vilket kan vara bra, speciellt om du behöver få lite luft och komma ikapp med din ekonomi om det skulle behövas. För de flesta vet ju att vissa månader kan det vara extra utgifter som tillkommer som du inte alls är förberedd på.

Genom att ta ett PausLån har du möjligheten att kunna pausa din avbetalning av ditt lån hos Thorn om behovet skulle uppstå. Fördelen är att du inte behöver bestämma när du vill ta en paus innan, det räcker med att du pratar med Thorn när pausen behöver göras.

TryggLån

Om du skulle behöva lite extra trygghet i samband med ditt lån. Erbjuder Thorn ett TryggLån som innebära en extra trygghet om du skulle bli utan arbete eller råka bli sjukskriven lite längre tid vid sjukdom. Du har kanske en gammal dröm som du vill uppfylla eller behöver en bil för att kunna ta dig till ditt jobb, då finns det möjlighet för dig att ansöka om ett TryggLån hos Thorn.

Du kan låna upp till en summa på 50 000 kronor och pengarna kan du använda till vad du känner för. Samtidigt har du ett betalskydd som täcker upp det beloppet som du betalar tillbaka varje månad, om du till exempel skulle bli utan jobb eller råka ut för något annat som gör att du står utan en inkomst. Skyddet (en försäkring) täcker upp till 12 månaders bortfall av avbetalningar på lånet. Dessutom löser betalskyddet resten av skulden på lånet om det skulle ske ett dödsfall.

Sammanfattning

Att låna pengar hos Thorn kan vara mycket fördelaktigt för dig och du har möjligheten att kunna låna ända upp till 100 000 kronor med bra villkor och ränta. Vilket gör att du kan uppfylla den dröm som du sedan länge har haft på ett enkelt och smidigt sätt. Fördelen är att du kan göra en budget på ett enkelt sätt eller kontakta Thorn för att få råd och tips på vilket lån som är bäst för dig och din ekonomi. På så vis kan du låna pengar utan att det påverkar din vardagsekonomi alldeles för mycket.

Thorn

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 9,84 %

Max lån 100000 kr

Min. ålder 20 år

Startavg. 595 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!