Vår grundidé på Svea Ekonomi är enkel. Att vi och våra kunder ska växa med varje möjlighet. Sedan 1981 har vi växt från ett företag som erbjuder fakturatjänster, till en ledande aktör inom finansiering och betallösningar.


Låna pengar hos Svea Ekonomi

Om det är något kreditinstitut som du verkligen kan sätta din tillit till, så kommer detta att vara Svea Ekonomi. Detta är förmodligen det största och mest kända kreditinstitutet i Sverige. Om inte det så är de i alla fall ett av de företagen som erbjuder det största utbudet av tjänster rörande ekonomi och betalningar. Svea Ekonomi finns i inte mindre än 11 olika länder. Naturligtvis är detta ett svenskt kreditinstitut som har sitt givna huvudkontor i Stockholm. Hur som helst kommer du som vill låna pengar aldrig att behöva besöka något kontor. Här kommer allt att ske online. Snabbt och effektivt utan något krångel. Med hjälp av snabb och effektiv personal samt enkla regler och villkor, så har Svea Ekonomi blivit en av de mest populära långivarna i Sverige.

Svea Ekonomi är också ett kreditinstitut som syns. De finns på nätet som eget företag med hemsida, samtidigt som du nästan finner dem i varje låneförmedlares utbud av banker och kreditinstitut som lämnar svar på din ansökan. Svea ekonomi har funnits i över 30 år, vilket gör detta till ett av Sveriges äldsta och mest pålitliga kreditinstitut. Här kommer några av de saker som är bra med att ansöka om ditt lån hos Svea Ekonomi.

  • Svea Ekonomi riktar sig till både företag och privatpersoner.
  • Som privatperson kan du både låna och spara pengar hos Svea Ekonomi.
  • Konsumentlånet ger dig möjligheten att låna upp till 400.000 kronor.
  • Inga problem gällande lån med betalningsanmärkning. Svea Ekonomi ser på din situation idag, inte hur den var igår.

Är detta nu det du söker hos en långivare och du står inför ett behov av att låna pengaränta. Kontakta Svea Ekonomi redan idag eller lämna din låneansökan online direkt.

Regler för att låna pengar hos Svea Ekonomi

När du lånar pengar hos en bank eller ett kreditinstitut så kommer det att finnas vissa regler och villkor du måste uppfylla. Även om Svea Ekonomi är mycket flexibla och ser till din nuvarande situation, så kommer dock dessa att finnas även här. Nedan ser du de fasta reglerna som gäller för dig som vill låna pengar hos Svea Ekonomi:

  • För att låna pengar hos Svea Ekonomi måste du ha fyllt 20 år.
  • Du kan ha betalningsanmärkningar, men måste sakna skuld hos kronofogden. (Obs! Konsumentlånet tillåter ej betalningsanmärkningar.)
  • Du ska ha en fast inkomst på minst 180.000 kronor per år.
  • Du ska ha varit skriven i Sverige under de senaste 3 åren innan ansökan om lån.

Ja, enkla och klara regler som gör det lätt att låna. Detta är Svea Ekonomi och de står alltid redo att hjälpa dig med ett lån i alla lägen.

Låna upp till 400000 kronor med Konsumentlånet

Ett av de mest populära lånen som finns hos Svea Ekonomi är Konsumentlånet. Detta är ett lån som kan tas mellan beloppet 5000 upp till 400000 kronor. Du kan välja att ta detta lån på mellan 2 upp till 15 års amorteringsplan. Gällande kreditupplysning så kommer denna att tas från UC. Du som har betalningsanmärkningar kan inte ansöka om och få Konsumentlånet beviljat. Gällande dig som ansöker så kommer Svea Ekonomi att göra en "krav att leva på"- kalkyl, vilket gör att du kan känna dig säker på att de tar hand om dig och din ekonomiska situation innan lånet beviljas. Den ränta du kommer att belastas med beräknas individuellt med hänsyn till den eventuella risk ett Konsumentlån som beviljas till dig innebär.

Samla dina lån hos Svea Ekonomi

Du som har många skulder hos många olika banker och kreditinstitut, kommer alltid vara en förlorare då det gäller din privata ekonomi. Här kommer du att kunna ta kontakt med Svea Ekonomi och lösa detta problem på bästa sätt. Det handlar om att samla dina lån på en plats och därmed betala mindre i ränta och avgifter, samtidigt som du kanske kan få en längre tid på dig att betala tillbaka din totala skuld.

Ta kontakt med Svea Ekonomi redan idag, för att se hur mycket pengar du kan tjäna på att samla dina skulder.

Skuldfinansiering med Svea Ekonomi

Du som hamnat i skuldfällan, kommer att vara den som kan vara på väg att rasera hela din ekonomi. Detta är också något du behöver kunnig hjälp med. Vem är då inte bättre än Svea Ekonomi? Här finns det över 30 års erfarenhet inom området privatekonomi och företagsekonomi. I det fallet kan du lita på att Svea Ekonomi är en kompetent partner och en bra samarbetspartner när du vill klara av dina skulder på bästa och mest effektiva sätt. I det fallet kommer du att kunna ansöka om skuldfinansiering hos Svea Ekonomi.

För att vara aktuell för detta måste du vara i åldersgruppen mellan 20-70 år. Du ska av någon anledning ha svårt att låna av en bank. För att komma i fråga för detta så måste du ha en inkomst från arbete eller pension på minst 180.000 kronor per år. Uppfyller du dessa krav, kan du vara den som får hjälp med din ekonomi av Svea Ekonomi.

Svea Ekonomi

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 6,9 %

Max lån 400000 kr

Min. ålder 20 år

Startavg. 395 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!