När du är i behov av att låna pengar, erbjuder vi bra villkor med SevenDay Prisgaranti.


Låna pengar hos SevenDay

I olika skeden av livet kan behovet av att låna pengar uppstå. Det kan handla om stora köp och investeringar som ska göras i livet så som ett bilköp. Man kan också behöva låna pengar genom ett så kallat privatlån för att betala av skulder eller låna till en kontantinsats av ett husköp.

Båda dessa typer av lån, billån och privatlån, erbjuder sajten SevenDay. På SevenDay kan man låna pengar utan säkerhet vilket innebär att man inte behöva belåna sina ägodelar.

SevenDay tillämpar även prisgaranti, om man får ett bättre erbjudande med ett lägre totalpris av någon annan svensk långivare så lovar SevenDay att erbjuda ett ännu lägre pris hos dem.

Har bilbehovet ändrats och man plötsligt måste investera i en ny så kan man få hjälp från SevenDay med finansieringen. Till billån kan man låna mellan 50.000 - 500.000 kronor. Ingen uppläggningsavgift, ingen kontantinsats och ingen säkerhet i bilen. Återbetalningstiden är flexibel mellan 1 och 12 år och räntan är individuell inom spannet av 2,95 - 5,95%. Man har även möjlighet att lösa billånet precis när man vill.

Ett privatlån kan hjälpa till att finansiera olika typer av köp och investeringar och SevenDay ger möjligheten att låna upp till 500.000 kronor i privatlån, även här beräknas räntan individuellt. Ett privatlån har en uppläggningsavgift på 495 kronor.

Tilläggslån är en annan lånetjänst som erbjuds hos SevenDay. Med ett tilläggslån kan man utöka sitt befintliga lån om man kommer till en punkt där man har behov av mer pengar. Kanske man ska renovera huset, köpa en båt eller åka ut på en längre resa. Då kan man med hjälp av ett tilläggslån finansiera detta. För att kunna utöka sitt befintliga lån krävs det att man har haft det i minst tre månader och att betalning har skett i tid under den perioden. Man har rätt att ansöka om tilläggslån på en summa upp till 500,000 kronor. Ett tilläggslån har en uppläggningsavgift på 295 kronor.

SevenDay har en del grundkrav för att man ska få låna pengar hos dom. Dessa grundkrav innefattar lånetagarens ålder, årsinkomst, tidigare skulder och betalningsanmärkningar samt krav på trygg inkomst.

Betalningsfri månad är en annan tjänst som SevenDay erbjuder i samband med att man lånar pengar hos dom. Det innebär att man får rätten att utnyttja månader som är betalningsfria om man behöver minska sina utgifter en månad. På varje tolvmånadersperiod har man rätt att nyttja tre betalningsfria månader, dessa månader läggs till på lånetiden och lånetiden förlängs alltså. Betalningsfria månader är populärt att nyttja när utgifterna är högre än normalt, till exempel i januari när man har haft höga kostnader för julfirande och även i augusti när man vill få pengar över till semesteraktiviteter.

Innan man beviljas lån så tas kreditupplysning där både kreditrisken och betalningsförmågan bedöms. När lånet har beviljats så får man ett bevis i form av ett lånelöfte. Lånelöftet är giltigt i 30 dagar och ska returneras tillbaka till SevenDay inom den perioden. Sedan har man oftast pengarna på kontot samma dag som SevenDay erhåller ett underskrivet skuldebrev.

SevenDay

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 3,45 %

Max lån 500000 kr

Min. ålder 20 år

Startavg. 495 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!