Vi är Sambla, den nya generationens låneförmedlare. Sedan starten 2014 har vår filosofi alltid varit densamma – att jämföra bankernas erbjudanden så att alla, oavsett vem du är och vad du gör, alltid ska få det bästa möjliga banklånet.


Låna pengar hos Sambla

Något som har blivit mycket vanligt när det gäller att låna pengar, är att detta helt och hållet sker online. Du sitter inte längre på ett bankkontor där den välklädde kamreren stirrar dig i ögonen och får dig att känna dig skyldig till ett brott. Du kommer heller inte att vara den som måste gå till banken och skriva på ditt låneavtal. Idag görs allt detta på nätet utan att du behöver träffa eller tala med någon på det personliga planet. Om detta är bra eller dåligt? Naturligtvis är detta superbra. Här kan du idag låna pengar snabbt och enkelt på bara några timmar upp till ett par dagar. En av de som gör detta möjligt är Sambla, som är en jämförelsetjänst och seriös låneförmedlare på nätet.

När Sambla själva får uttala sig så är de den nya generationens låneförmedlare. Vad betyder då detta? Ja, de har funnits i lånebranschen sedan 2014 och har under den tiden lockat till sig många i den yngre generationen som nöjda låntagare. Sambla har kontor i Stockholm, Lund och Oslo där totalt 140 medarbetare arbetar med att bistå dig och andra människor med deras frågor och låneansökningar. På den relativt korta tid som Sambla varit verksamma har över 140000 kunder fått sina låneansökningar beviljade efter att ha utnyttjat Sambla och deras tjänster som låneförmedlare.

Detta är fördelarna med att ansöka om lån via låneförmedlaren Sambla:

  • Genom en ansökan når du hela 24 banker och kreditinstitut som ger dig svar på din ansökan.
  • När du ansöker om lån via Sambla hos 24 långivare belastas du enbart med en kreditupplysning.
  • Hos Sambla kan du få ditt lån beviljat upp till 500.000 kronor med en effektiv ränta på mellan 3,01-22,59%.
  • Med en låneansökan via Sambla förbinder du dig inte till något. Din ansökan är helt gratis.
  • Sambla erbjuder dig med många små skulder att samla dessa till ett lån, och därigenom få lägre kostnader och en lägre ränta på ditt lån.
  • Hos Sambla kan även du som har betalningsanmärkningar möjligheten att få ett lån beviljat.

Hos Sambla finns det bara en typ av lån

Något som kan vara en fördel när det gäller att låna pengar, kan vara att det inte är krångligt. När du väljer att använda Sambla som låneförmedlare eller för att jämföra olika långivare mot varandra, kommer du bara att ha ett lån att jämföra. Sambla erbjuder dig det som kallas för privatlån. Här handlar detta om det lån som bär namnet blancolån på bankspråk. Hos den nya generationens låntagare kallas detta lån utan säkerhet. Här kommer du som vill kunna ansöka om ett lån på mellan 10.000 kronor upp till hela 500.000 kronor. Vad du kan använda lånet till är det ingen som talar om eller frågar dig.

Detta betyder då i klartext att du som lånar kan använda detta som ett billån, istället för att utnyttja bilförsäljarens dyra alternativ. Är du i fart med att köpa hus och saknar kontantinsatsen, så kommer du kunna använda ditt lån som ett bolån. I annat fall kan du använda det som ett företagslån eller ett investeringslån. Här gör du precis som du vill, och därmed så kan det också sägas att Sambla erbjuder alla typer av lån.

Regler för att låna pengar via Sambla

Eftersom Sambla är en låneförmedlare och jämförelsetjänst så kommer naturligtvis vissa olika regler att gälla rörande den långivare du väljer för ditt behov av pengar. Det finns dock några regler som gäller vid varje ansökan. Här handlar detta om följande:

  • Du måste ha fyllt 18 år för att ansöka om lån via Sambla.
  • Du måste ha en fast månadsinkomst på minst 10.000 kronor.
  • För att kunna ansöka om lån via Sambla så måste du vara folkbokförd och skriven i Sverige sedan minst ett år tillbaka i tiden.
  • Du som har betalningsanmärkningar måste ha varit skuldfri hos kronofogden sedan minst 6 månader tillbaka i tiden.

Som du ser är det inte alls mycket regler att hålla reda på och för det mesta kommer de flesta att kunna uppfylla dessa. Andra fördelar med Sambla är att du alltid får svar från alla banker inom 24 timmar. Beroende på vilken bank du valt att ta ditt lån från, så betalas beviljat lån ut 1-3 bankdagar efter att du signerat lånehandlingarna.

Fördelen med att samla lån hos Sambla

Något du som har tagit på dig många små lån verkligen ska tänka på, är hur du kan sänka dina kostnader. Idag betalar du massor i ränta och avgifter, som du egentligen inte alls behöver göra. Även människor som har en hälsosam ekonomiskt situation försätter sig av konstiga anledningar i dessa situationer. Här tjänar du då på att ansöka om ett lån hos Sambla som täcker alla dina mindre lån. Sedan betalar du av dessa i förtid med ditt lånade kapital. Detta leder då till att du enbart sitter med en skuld, lägre ränta och mindre avgifter. Helt enkelt blir ditt nästa steg att ansöka om ett lån hos Sambla.

Sambla

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 3,01 %

Max lån 500000 kr

Min. ålder 18 år

Startavg. 0 - 495 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!