MyLoan driver en av Sveriges ledande jämförelse- och förmedlingstjänster inom privatekonomi med fokus på privatlån. Alla våra tjänster syftar till att hjälpa våra kunder till en enklare och bättre privatekonomi. Sedan starten 2010 har vi hjälpt över 200 000 svenskar till en förbättrad lånesituation.


Låna pengar hos MyLoan

En av de stora låneförmedlarna på nätet är MyLoan. Denna låneförmedlare som påbörjade sin verksamhet redan 2010 har blivit mycket väl rekommenderad under sina 8 år i branschen. Idag finns det nog ingen svensk privatperson som behöver låna pengar, som inte känner till att MyLoan existerar. Om detta är fallet kommer du verkligen att lyfta på ögonen när du läser om alla de fördelar som finns med att ansöka om lån hos MyLoan. Här finner du en mycket seriös och privatekonomiskt kunnig låneförmedlare som alltid leder dig till det rätta valet av lån i alla lägen.

Detta finner du som vill ansöka om ett lån hos MyLoan:

  • Möjligheten att ansöka om lån från 10.000 kronor upp till 500.000 kronor.
  • Samla dina lån. Få ett stort lån istället för alla dina små och betala mindre i ränta och avgifter.
  • Ansök om lån hos hela 22 olika låneförmedlare, banker och kreditinstitut.
  • Ansök idag och få kostnadsfria svar från 22 långivare inom bara 24 timmar.
  • Chansen att få ett lån beviljat för dig som har betalningsanmärkning.
  • Enbart svar från seriösa långivare som följer svenska regler gällande utlåning av pengar online.

Som du snabbt ser kommer en kontakt med samt en ansökan om lån via MyLoan ge dig större chanser att få ditt lån beviljat. Du som ansöker om lån via MyLoan kommer också enbart att belastas med en kreditupplysning för alla dessa långivare. Detta ger dig fördelen att inte lasta dig själv med för många kreditupplysningar, vilket senare kan leda till avslag på låneansökan från många långivare.

Regler för att låna pengar hos MyLoan

Naturligtvis kommer det att finnas regler för att låna pengar hos MyLoan. Nog för att dessa kommer att skilja lite från långivare till långivare samt beroende på vilken typ av lån du ansöker om. Det kommer dock att finnas vissa grundregler som gäller för alla lån du ansöker om hos MyLoan. Dessa är följande:

  • För att låna pengar hos MyLoan måste du ha fyllt minst 20 år.
  • Hos MyLoan finns det ingen fast årsinkomst som måste uppfyllas. Här kommer din ansökan att behandlas av varje långivare som sedan ger dig besked på hur mycket du kan låna.
  • Har du betalningsanmärkningar så måste du som vill låna pengar hos MyLoan först kontakta dem via telefon.

Som du ser är det enkla och klara regler hos MyLoan, vilket också gör det mycket enkelt för dig som vill låna. Kontakta MyLoan redan idag och se vilka möjligheter du har att uppfylla dina drömmar med hjälp av ett lån från MyLoan.

Långivare du finner hos MyLoan

När nu MyLoan är så fantastiskt och har så många samarbetspartners, så kommer du säkert att vilja veta vad detta kostar dig och vilka detta är. Det första som ska klargöras är att MyLoan är en jämförelsetjänst och en låneförmedlare på nätet. Här jämförs alla deras samarbetspartners med varandra så att du kan göra valet av det rätta lånet för dig och din ekonomi. Detta kommer inte alls att kosta dig något. Du får samma ränta som på banken, och ingen extra avgift kommer att tas ut av MyLoan för att du använder denna tjänst. MyLoan får sin inkomst av långivarna som enkelt beskrivet betalar provision för en förmedlad tjänst.

Hos MyLoan finner du både banker och kreditinstitut som kan bevilja ditt lån. Här finns bland annat bankerna Marginalen, Forex, Swedbank, Villabanken och ICA Banken för att bara ta några. När det gäller de kreditinstitut som finns representerade bland de 22 långivarna finner du Svea Ekonomi, Euroloan, Goodcash, Nordnet och PayEx som några stora axplock. Här kan du alltid vara säker på att alla dessa har genomgått kontroller så att de följer Finansinspektionens regler samt alltid håller en seriös attityd mot sina låntagare.

Olika lån du kan söka hos MyLoan

När du väljer att använda MyLoan för att finna det bästa tänkbara lånet för dig, så kommer du att finna massor med olika lån att ansöka om. Nu är det heller inte bara så att MyLoan är en jämförelsesajt för dig som vill låna pengar. Här kommer du även att kunna jämföra bolån, vilket kan leda till att du önskar byta till ett bättre alternativ än det du idag betalar på. Andra tjänster är jämförelser av olika sparkonton och aktiedepåer, vilket kan leda till en stabilare och hälsosammare ekonomi för dig och din eventuella familj.

Rörande de olika lånen du kan ansöka om hos MyLoan så är detta privatlån utan säkerhet där du kan låna pengar till att åka på semaster eller till en renovering av ditt hem som två exempel. Du kommer även att kunna ansöka om företagslån, bolån samt billån. Ja, helt enkelt kommer MyLoan att vara den enda servicen du behöver gällande ditt sparande och din ekonomiska situation i framtiden. Här finner alla det lån de söker med en låg ränta och en amorteringsplan som passar dem och den övriga familjen. Hos MyLoan kommer du även att kunna samla dina små lån, vilket alltid leder till att du betalar mindre i ränta och avgifter.

MyLoan

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 2,95 %

Max lån 500000 kr

Min. ålder 18 år

Startavg. 0 - 495 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!