När du ansöker om lånet kan du kostnadsfritt välja 2 betalningsfria månader om året. Månaderna är de samma varje år under lånets löptid. Väljer du t.ex. december och juli är december och juli alltså betalningsfria månader varje år. Det ger dig extra utrymme i din ekonomi under de 2 månaderna, exempelvis inför jul och sommarsemestern. Du behöver inte välja betalningsfria månader. Då fungerar lånet helt enkelt som ett vanligt lån som du betalar varje månad.


Låna pengar hos Modus Finans

Ett kreditbolag och en långivare online som verkligen står ut i mängden är Modus Finans. Här erbjuds du detta lån med större utrymme att göra vad du vill. Detta helt med rätta, då du får ett mycket väl anpassat lån online som inte är för stort att betala tillbaka och heller inte är för litet till de medelstora sakerna du vill göra i livet. Detta handlar helt enkelt om något du skulle kunna kalla för ett familjelån. Det är precis så stort som du vill ha det, för att inte behöva leva med skulden livet ut.

Vad är det då som gör att Modus Finans står ut i mängden?

  • Låna mellan 10000 kronor upp till 50000 kronor under en period upp till hela 78 månader.
  • Kanske är Mudus Finans den enklaste och snabbaste långivaren online.
  • Allt sker på en dag. Från ansökan till beviljat lån tar det cirka en timma, och pengarna sätts in samma dag på ditt bankkonto.

Något du som vill låna pengar enkelt online alltid måste göra är att finna en seriös och pålitlig långivare. Detta gör du alltid vid valet av Modus Finans som naturligtvis är registrerade och följer alla de regler rörande lån online som är uppsatta av Finansinspektionen. Behöver du låna pengar snabbt och enkelt, är det goda rådet att ta dig till Modus Finans och ansöka om deras enkla lån online.

Så lånar du pengar hos Modus Finans

Du ansöker om lån hos Modus Finans online via deras hemsida och ansökningsformulär. Här fyller du i hur mycket du vill låna samt vilken tid du önskar återbetala ditt lån på. Modus Finans erbjuder lån utan säkerhet, vilket betyder att de aldrig kommer att fråga dig vad du ska använda pengarna till. Detta är helt och hållet ditt eget fria val. En ansökan om lån hos Modus Finans är aldrig bindande. Efter att lånet beviljats så måste du godkänna och digitalt signera detta för att en utbetalning ska utföras.

Naturligtvis finns det vissa regler gällande krav på dig som ansöker om ett lån måste uppfylla. Här kommer även detta att vara mycket enkelt, och nästan alla personer kommer att kunna kvalificera sig för ett snabblån hos Modus Finans.

  • Du måste vara 20 år fyllda för att ansöka om snabblån
  • Du måste ha en fast taxerad inkomst från arbete eller pension.
  • Som låntagare måste du vara folkbokförd i Sverige och inneha ett svenskt bankkonto.

Modus Finans ägs och drivs av Thorn Svenska AB och du som tar ett lån godkänner också att mera än en kreditupplysning kan komma att tas på dig under den period du är låntagare hos Modus Finans.

Få 2 betalningsfria månader per år

Något som verkligen talar för att ett lån online hos Modus som kan vara bra är att du har möjligheten att få 2 betalningsfria månader per år. Här kommer du att kunna fylla i detta direkt vid din ansökan, vilket gör att du som tar ett lån kan se till att semesterkassan inte blir lidande.

Modus Finans

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 9,84 %

Max lån 50000 kr

Min. ålder 20 år

Startavg. 595 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!