Marginalen Bank skapar tid och möjligheter för människor och företag att utvecklas genom att vi förenklar deras ekonomiska vardag. Det gör vi genom att lyssna på våra kunder och erbjuda okomplicerade och konkurrenskraftiga produkter och tjänster. Marginalen Bank erbjuder förmånliga sparkonton, lån för livets alla olika behov och kreditkort för livets alla stunder.


Låna pengar hos Marginalen Bank

Något som Marginalen Bank är kända för, är att de är väldigt måna om sina kunder. Här har du säkert sett detta när du läst om deras olika bankkonton som erbjuds. Faktum är att Marginalen Bank är en av de banker som hela tiden ger de bästa räntorna på lönekonton och sparkonton till sina kunder. I det fallet är det då lätt att tro att detta skulle vara något de istället lägger som en högre avgift gällande räntor på de lån som erbjuds. Så är det inte alls, utan marginalen Bank är faktiskt ett av de bästa valen på lånemarknaden för alla som behöver låna pengar till ett inköp eller en investering.

Marginalen har rötter som går tillbaka inom finansbranschen så långt som till 1979. Marginalen bildades dock inte förrän i början av 90-talet Det var dock först 2010 som förvärvet av den svenska grenen av Citibank gjordes och Marginalen Bank bildades. Hur som helst kommer detta vara kuriosa, och du som läser detta söker antagligen efter ett bra lån med bra villkor gällande ränta och amorteringsplan. I det fallet har du kommit helt rätt, då Marginalen Bank verkligen är ett bra val för alla som behöver låna pengar. Här erbjuds du:

 • Privatlån upp till 350.000 kronor utan några frågor om vad du ska använda pengarna till, så länge du uppfyller kraven som ställs för att beviljas detta lån.
 • Låga räntor och avgifter samt fria och bra amorteringsplaner.
 • Du kan när som helst lösa ditt lån i förtid, utan att någon extra ränta eller avgifter tillkommer.
 • Ansök om lån upp till 350.000 kronor direkt online på Marginalen Banks hemsida.
 • Chansen att låna pengar för dig med betalningsanmärkningar.

Olika lån du kan ansöka om hos Marginalen Bank

Precis som hos de flesta andra banker, långivare och kreditinstitut, så erbjuder också Marginalen bank en rad olika lån för dig som behöver låna pengar. Här kommer det naturligtvis att finnas två av dessa som är mera vanliga än andra. Här handlar det om:

 • Privatlånet: Detta är precis samma typ av lån som tidigare kallades blancolån och som är mera känt som lån utan säkerhet. Detta lån kan fås i belopp upp till maximalt 350.000 kronor.
 • Omstartslånet: Detta lån är till för dig som har råkat snett i din privatekonomiska situation. Med hjälp av Marginalen Bank och din egen disciplin kan du genom att ta detta lån komma på stabila ekonomiska fötter igen. Omstartslånet kan fås för dig som har betalningsanmärkningar.

Naturligtvis kommer också Marginalen Bank att erbjuda andra former av lån. Här kommer du som företagare att kunna ansöka om företagslån. Andra låneformer som erbjuds är naturligtvis bolån, billån samt investeringslån.

Privatlån utan säkerhet hos Marginalen Bank

När du behöver ett större lån till något du länge velat köpa eller investera i, så kommer du som har detta behov kunna ansöka om privatlån mellan 25.000 kronor upp till hela 350.000 kronor hos Marginalen Bank. Ansökningen sker helt och hållet online, och du behöver aldrig personligen besöka ett bankkontor för att beviljas detta lån och få det utbetalt.

De regler som gäller för att du ska kunna ansöka om och beviljas ett privatlån hos Marginalen Bank är följande:

 • Ålderskrav på att du ska vara minst 20 år fyllda.
 • För att få ett privatlån utan säkerhet beviljat får du inte ha några betalningsanmärkningar.
 • Du måste ha en lägsta årsinkomst på minst 150.000 kronor.

I reglerna finns också en klausul som säger att du inte kan använda ditt privatlån för att betala kontantinsats vid köp av bostad. Avbetalning av lånet sker den 28:e varje månad och du kan när du vill lösa detta lån i förtid utan att några extrakostnader tillkommer.

Omstartslånet hos Marginalen Bank

Idag finns det många som hamnat snett i den privatekonomiska världen. Detta kan bero på allt från ett för stort spelbegär eller svårt att hantera pengar till att du helt enkelt inte har fått ett arbete med en fast inkomst under lång tid. Nu kommer dock inte alla att kunna ta detta lån då förutsättningarna är att du måste äga en bostad för att få detta beviljat. Hur som helst är det många som gör det, och sedan kommer i ekonomisk knipa.

De regler som gäller för omstartslånet är enkla. Detta lån är helt enkelt till för dig som har svårt att få andra lån beviljade. På så sätt kan Marginalen Bank bli din livräddare när du vill renovera eller bara behöver ha en större summa pengar för något annat. Detta gäller för att få omstartslånet beviljat:

 • Även här måste du vara 20 år fyllda.
 • Din årsinkomst måste vara minst 200.000 kronor. När två ansöker om lån måste den sammanlagda årsinkomsten vara minst 350.000 kronor.
 • Du kan beviljas lån med betalningsanmärkning, med förutsättning att du löst dina inkassoskulder samt skulder hos kronofogden innan ansökan om detta lån.

Omstartslånet kan även fungera för dig som vill köpa bostad. Här gäller då att du kan betala 15% av köpesumman i kontantinsats samt några ytterligare regler du kan läsa mera om hos Marginalen Bank.

Marginalen Bank

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 3,5 %

Max lån 350000 kr

Min. ålder 20 år

Startavg. 250 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!