Leta Lån är en jämförelsetjänst för privatlån och en del av Lendo AB. Vårt mål är att hjälpa privatpersoner ha bättre koll på sin ekonomi genom att hitta bästa privatlånet utifrån sina förutsättningar eller samla lån och krediter.


Låna pengar hos Letalån

När du söker en tjänst där du kan ansöka om samt jämföra olika lån med varandra mellan olika banker och kreditinstitut, är det en jämförelsetjänst du söker. Du kommer även att vilja ha möjligheten att använda denna tjänst som en låneförmedling. Om detta är fallet är Letalån ett av de bra valen du kan göra. Här kommer du finna en seriös och tydlig tjänst online, som ger dig all den information och de möjligheter till att söka lån online som du behöver.

Nu är förvisso inte alls Letalån något nytt, utan det är en sajt som drivs och ägs av Lendo som är en stor och välkänd aktör på lånemarknaden. Här är målet att hjälpa privatpersoner att finna de bästa valen rörande lån och privatekonomi. Något som du absolut kan vara helt säker på är att Letalån kommer att vara en av de bästa och enklaste vägarna att gå när du vill ta ett lån online.

Detta finner du hos Letalån:

  • Låna upp till 500000 kronor utan säkerhet.
  • Letalån samarbetar med hela 18 olika banker och långivare, vilket ger dig stora möjligheter till att få din ansökan beviljad.
  • Genom att lämna in en ansökan om lån online kommer denna att provas hos alla de anslutna bankerna och långivarna hos Letalån.
  • Hos Letalån kommer du som har betalningsanmärkningar även vara välkommen med din låneansökan, och har faktiskt stora chanser att få ditt lån beviljat.

Helt enkelt kommer du som väljer Letalån när du ansöker om ett lån online, vara den som har de största möjligheterna att få ditt lån beviljat. Detta med anledning av att din ansökan prövas hos flera långivare på samma gång.

Så lånar du pengar via Letalån

Att ansöka om lån online hos Letalån är mycket enkelt. Här fyller du bara i dina uppgifter samt väljer hur mycket du vill låna och skickar in din ansökan. Efter detta kommer du alltid att få svar från alla anslutna banker och kreditinstitut inom 24 timmar, och kan enkelt sätta dig ned och se över vilket långivare som blir ditt bästa val.

De krav du måste uppfylla för att kunna ansöka och beviljas lån online med hjälp av Letalån är följande:

  • Du måste vara myndig vilket betyder att du är minst 18 år gammal.
  • Du ska vara folkbokförd och skriven i Sverige.
  • Du ska ha en taxerad inkomst av arbete eller pension på minst 110000 kronor.
  • Du kan ha betalningsanmärkningar men måste vara fri från skuld hos Kronofogden minst 6 månader innan du kan göra din ansökan.

För dig som vill låna ett mindre belopp med maximalt tak på 30000 kronor, så kommer detta att vara möjligt även för dig med provanställning eller vikariat. Det krav som finns är att du ska ha minst 6 månader kvar på din anställning när din ansökan lämnas in till bedömning.

Du kan när som helst lösa ditt lån hos de långivare som samarbetar med Letalån. Det gör du enkelt och snabbt utan att det medför några extra kostnader för din del.

Letalån

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 3,25 %

Max lån 500000 kr

Min. ålder 18 år

Startavg. 0 - 495 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!