Lendo har samlat flera olika banker och låneinstitut under ett och samma tak som alla presenterar sitt bästa låneerbjudande för dig!


Låna pengar hos Lendo

Som du säkert vet så finns det olika sätt att låna pengar på. Här kan du välja att låna direkt från ett kreditinstitut eller en bank. Ett annat alternativ är någon av de många jämförelsesajter som finns. I det fallet finns Lendo som faktiskt står ut lite i mängden. Här finner du en svensk låneförmedlare som funnits med på lånemarknaden sedan 2007. De startade med att erbjuda bolån, med redan 2008 så började de också förmedla privatlån. Det som gör att Lendo sedan dess står ut på lånemarknaden som ett bra val för alla som behöver ta ett lån är följande:

 • Hos Lendo finner du inte mindre än 25 långivare som väntar på din ansökan med de bästa villkoren på lånemarknaden.
 • Du finner en bra blandning av banker och kreditinstitut, där alla noga kontrollerats. Här finner du bara seriösa långivare som följer de regler och lagar som gäller rörande utlåning av pengar.
 • Låga räntor och fördelaktiga amorteringsplaner.
 • Ansök om lån hos alla långivare med bara en kreditupplysning.
 • Möjligheten att snabbt ansöka om lån online och jämföra olika lån upp till ett belopp av 500.000 kronor.

Långivare du finner hos Lendo

När du ansöker om lån hos Lendo så kommer din ansökan rörande detta att behandlas av hela 25 banker och kreditinstitut. De banker som din ansökan prövas hos är Ikano Bank, SEB, Forex Bank, Santander Bank, Marginalen Bank, ICA Banken samt många flera. När det gäller kreditinstitut kommer du kunna få ditt lån beviljat av Euroloan, GoodCash, Bynk, SevenDay, eller exempelvis Svea Ekonomi. Som du ser kommer din chans till att få ett lån beviljat när du söker detta via Lendo att vara mycket större än att söka ditt lån hos bara en långivare.

Du kan också vara helt säker på att Lendo hanterar dina ansökningsuppgifter och personliga information på ett säkert sätt. På Lendo använder de samma lösningar för att skydda dig och dina personliga uppgifter som världens ledande banker. Lendo är också fullt certifierade av DigiCert.

Olika lån du kan söka hos Lendo

Tidigare i inledningen fick du reda på att Lendo började sin verksamhet med att förmedla bolån. Efter detta gick de över till att även erbjuda privatlån. Idag, över 10 år efter detta, så erbjuds det många möjligheter att ansöka om olika lån hos Lendo. Idag kan du ansöka om billån, privatlån, samt även blancolån och naturligtvis fortfarande bolån. I och med det kommer du som behöver låna pengar till något du vill köpa eller investera i, alltid kunna ha en möjlighet att få ditt lån beviljat hos någon av de 25 långivare som väntar på din ansökan.

Det bästa av allt. När du ansöker om lån via Lendo så kommer detta innebära en mycket bättre privatekonomisk situation för dig. När du lämnar in din ansökan online på Lendo´s hemsida, kommer du automatiskt att ansöka om lån hos deras 25 samarbetspartners. Här kommer naturligtvis en kreditupplysning via UC att tas. Dock kommer skillnaden bli att du bara belastas med en kreditupplysning för ansökan hos alla 25 långivarna. Detta betyder att du som ansöker om lån på detta sätt aldrig riskerar att ta på dig en belastning av många kreditupplysningar, som kan ligga dig i fatet vid kommande låneansökningar.

Regler för att låna pengar hos Lendo

De grundkrav som gäller för att låna pengar hos Lendo är att du måste vara minst 18 år fyllda. Du måste även vara folkbokförd i Sverige samt skriven i landet minst ett år. Här gäller också att du måste ha varit skuldfri från kronofogden i minst 6 månader. Sist men inte minst måste du ha en fast inkomst från arbete eller pension där beloppet varierar beroende på hur stort lån du vill ansöka om.

 • För lån upp till 30.000 kronor gäller att du har en årsinkomst på minst 100.000 kronor.
 • För att låna över 30.000 kronor måste din årsinkomst vara på minst 110.000 kronor.
 • Gällande lån upp till 30.000 kronor kan även du som har vikariat eller är provanställd ansöka om. Kravet för att detta ska kunna beviljas är att summan för lägsta årsinkomst uppfylles, samt att du har minst 6 månader kvar på din provanställning eller ditt vikariat.

  Låna med betalningsanmärkningar? Ja, hos Lendo kan även du som har betalningsanmärkningar få ditt lån beviljat. Det högsta lånebeloppet har dock begränsats till maximalt 150.000 kronor. För att låna pengar med betalningsanmärkningar gäller samma regler som ovan med undantag av:

  • Lägsta årsinkomst måste vara minst 120.000 kronor.
  • Du måste ha varit skuldfri hos kronofogden i minst 6 månader.

  Samla dina lån hos Lendo

  Något annat som erbjuds av Lendo, är att du kan samla dina lån. Här handlar detta om en möjlighet för dig som har mindre lån hos många olika långivare. Detta är nästan alltid något som leder till att du betalar mera än du behöver. För att ändra på detta kan du ansöka om att samla dina lån hos Lendo, vilket då gör att du kan skapa ett större lån av dina små skulder, och på det sättet minska den summa du betalar i ränta och amortering för ditt lån.

  Lendo

  +46 (0)8 - 123 45 67


  Company Information

  Org. nr

  Omsättning kr

  Anställda 132


  Lån information

  Ränta från 3,25 %

  Max lån 500000 kr

  Min. ålder 18 år

  Startavg. 0 - 495 kr


  CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

  CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


  Eniro omdömen

  Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


  3/ Omdömen
  Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!