Ny bärbar dator, semester eller något annat? Nu kan det bli verklighet. Låna upp till 50.000 kr till en ränta mellan 9,9 % och 21,6 %. Hos L'EASY lånar du på dina villkor.


Låna pengar hos L´EASY

För det mesta kommer människor att låna pengar för något de länge velat köpa. Här handlar det då om en eller ett flertal produkter som ska köpas till hemmet eller fritiden. En av de långivare och kreditinstitut som specialiserat sig på det är L´EASY, som funnits på den nordiska marknaden sedan 1980-talet. Det skulle dock dröja till 1998 innan L´EASY introducerades på den svenska marknaden. Helt plötsligt blev det möjligt att beställa hushållsprodukter, stereo, TV eller exempelvis dator på avbetalning med ett kreditlån kopplat till detta köp. Helt enkelt har L´EASY hjälp många svenskar att ha råd att köpa det de vill, med hjälp av bra krediter och mindre avbetalningar på lång tid.

Hos L´EASY är det följande som står ut:

  • Låna upp till 50000 kronor på upp till 72 månader
  • Man måste inte köpa några produkter, utan kan använda L´EASY som ett privat lån utan säkerhet.
  • Man kan när som helst lösa sitt lån eller sin kredit utan extra kostnad
  • Avbetalning av kvalitetsprodukter med låga månadskostnader

Med andra ord kommer en kredit med månadsbetalning på de produkter man vill köpa vara ett mycket bra val, som ger en själv och familjen friheten att betala av i den takt som passar familjens privatekonomi.

Så går det till att låna pengar hos L´EASY

Ja, egentligen är det ju inte ett rent lån man tar hos L´EASY, utan här handlar det om en kredit för att köpa något. Detta är också det perfekta sättet att skaffa en kredit. Här kanske man själv och familjen länge gått och funderat på en ny platt-tv, eller så behövs det ett inköp av en dator till barnen. Vad som än behövs så kommer L´EASY att kunna göra detta köp möjligt.

Det första som händer är att man antingen ringer till L´EASY eller väljer belopp och de antal månader man vill återbetala krediten på. Efter detta väljer man sedan de produkter man önskar köpa på avbetalning, eller väntar tills ens kredit blivit beviljad. Nu kommer det heller inte vara så att man måste köpa några produkter hos LEASY, utan man kan helt enkelt ta denna kredit som ett privat lån utan säkerhet om så önskas.

Det krav som ställs på den som ansöker om lån hos L´EASY är att man måste vara minst 20 år och att man inte får ha några betalningsanmärkningar. Efter detta finns det inga ytterligare fasta krav, men naturligtvis måste man ha en svensk adress samt ett svenskt bankkonto, såväl som att ens beviljade kredit alltid kommer att baseras på ens totala årsinkomst vilket utgör ens uppskattade betalningsförmåga.

L´EASY- en chans till ett modernt hem

När det gäller L´EASY så koncentrerar de sig mest på elektroniska produkter. Detta är något som de flesta vill ha i sitt hem, och även en anledning till att många tar ett mindre lån. I det fallet kommer naturligtvis L´EASY som specialicerat sig på dessa lån och även erbjuder produkter via Thorn Svenska AB att vara det perfekta valet. Ansök om en kredit hos L´EASY redan idag.

L'EASY

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 9,84 %

Max lån 50000 kr

Min. ålder 18 år

Startavg. 595 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!