Det ska vara enkelt att låna pengar. Och det ska vara lätt att förstå vad lånet kostar. Därför är det viktigt att välja rätt långivare. Hos oss hittar du ansvarsfulla blanco-lån till rimliga villkor – och långivarna, det är helt vanliga sparare.


Låna pengar hos Kreditbörsen

Du som söker lån online på nätet via dator eller mobil kommer vara den som finner massor av olika möjligheter att låna pengar. Här finner du allt från låneförmedlare och jämförelsetjänster till rena kreditinstitut rena och banker. Ja, raden av olika långivare som ger dig möjligheter att låna online är oändlig. Nu kommer du som väljer Kreditbörsen för att ansöka om ditt lån, dock vara den som väljer ett helt annat alternativ. Här handlar det om valet av ett av de mest moderna sätten att låna pengar. Utan att du ser det så kommer du som låntagare att vara den som lånar pengar av ett annat företag eller en privatperson.

Ibland kan det helt enkelt kännas bättre att vara den som lånar på detta moderna sätt, än vad det är att låna av ett kreditinstitut eller en vanlig bank. Hur som helst spelar det egentligen ingen roll, då det enda du behöver göra är att som vanligt ansöka online för att ta reda på om du beviljas det lån du söker.

Du som väljer Kreditbörsen väljer också:

  • Möjligheten att låna mellan 30000 kronor upp till 80000 kronor.
  • Du väljer en enkel ansökan med snabba besked.
  • Här kommer varje ansökan att bedömas individuellt efter riskkategori, vilket också gör att den ränta du betalar sätts individuellt för varje låntagare.

När det inte räcker med de små sms-lånen och du vill ansöka om ett medelstort lån mellan 30000-80000 kronor, så kan moderna Kreditbörsen vara din hjälp på vägen till det kapital du önskar låna.

Så lånar du pengar hos Kreditbörsen

När du lånar pengar hos Kreditbörsen kommer du att vara en av de som lånar från andra människor. Detta är dock inte något du ser och ej heller så kommer de som lånar ut pengarna att se detta. Det hela handlar om ett system som byggts upp på precis samma krav och kriterier som det system vilket används av kreditinstituten och bankerna.

Hos Kreditbörsen kan du ansöka online om antingen privatlån eller företagslån. När du ansöker om ett vanligt privatlån utan krav på säkerhet, så kommer aldrig någon att fråga dig vad du ska använda ditt lånade kapital till. Här har du möjligheten att låna upp till 80000 kronor under en period av 5 år. De enda kraven som ställs för att du ska kunna beviljas ett privatlån är att du är 20 år gammal, skriven i Sverige samt inte har någon skuld hos kronofogden. Du får heller inte redan inneha ett lån hos Kreditbörsen, då du bara kan ha ett lån på samma gång.

Som företagare kommer du även att kunna söka ett företagslån hos Kreditbörsen. Här kan detta vara mellan 30000 kronor upp till 250000 kronor, vilket kan vara tillräckligt för ett mindre företags expansion. Detta företagslån kan du få på maximalt 36 månader. Här kommer det vara du och ditt företag som går i borgen för detta lån, samt att din ansökan kommer att bedömas efter ditt företags omsättning och betalningsförmåga. Helt enkelt kan detta vara ett av de enklaste företagslånen på lånemarknaden för de små företagen.

Kreditbörsen

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 8 %

Max lån 80000 kr

Min. ålder 20 år

Startavg. 0 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!