KlickLån är skapat i samarbete med Thorn Svenska AB som har funnits i Sverige sedan 1969 (i Norge sedan 1975) och är en av landets största leverantörer inom uthyrning och finansiering av konsumentelektronik.


Låna pengar från Klicklån

Du som behöver låna pengar snabbt online, i form av det som idag kallas för snabblån, kommer att vara den som får stora fördelar om du väljer Klicklån för detta. Här finner du en seriös långivare och ett kreditinstitut som godkänts av både Finansinspektionen och Konsumentverket för att bedriva handel med lån online. Klicklån är en av de många långivare och mindre företag som ägs och drivs av Thorn Svenska AB. Detta kommer dock enbart att vara en fördel för dig som vill låna pengar snabbt online.

Thorn Svenska ab har varit verksamma i Sverige sedan 1969, vilket gör dem till ett av Sveriges mest erfarna och kunniga kreditinstitut. De har också varit verksamma i Norge sedan 1975, vilket även ger dem det perspektiv på den internationella lånemarknaden som krävs för att erbjuda transparenta lån online.

Med valet av Klicklån får du med andra ord en långivare du kan lita på som alltid ger dig ett bra lån när du som mest behöver det.

  • Klicklån erbjuder lån online mellan 10000 kronor upp till 40000 kronor
  • Betala tillbaka ditt lånade belopp med en amorteringsplan på upp till 72 månader
  • Hos Klicklån kommer du inte att kunna få ett lån beviljat med betalningsanmärkning
  • Det lån som Klicklån erbjuder är ett privatlån utan säkerhet, vilket betyder att de aldrig frågar dig vad du ska använda pengarna till.

Helt enkelt kommer du som har ett akut behov av upp till 40000 kronor eller bara vill köpa något du länge velat ha, alltid göra ett bra val när du väljer att samarbeta med Klicklån. Detta under förutsättning att du uppfyller kraven för att beviljas ett lån online hos Klicklån.

Så lånar du pengar hos Klicklån

Precis som hos alla andra så kommer din ansökan om lån hos Klicklån att vara helt automatisk och utföras online. Här fyller du i de uppgifter som efterfrågas, för att sedan vara den som väljer storleken på ditt lån mellan 10000 kronor upp till 40000 kronor samt hur många månader du vill ha din amorteringsplan uppställd på.

Efter detta gäller det att du är minst 20 år gammal, är folkbokförd i Sverige samt att du har en taxerad inkomst av arbete eller pension. Du kommer heller inte att vara den som kan ansöka om lån hos Klicklån om du är belastad med betalningsanmärkning. Detta kommer tyvärr att vara något som automatiskt leder till avslag på din ansökan om lån online hos Klicklån.

Så godkänner du ditt lån hos Klicklån

Idag är det många långivare som vill att allt ska gå så snabbt, enkelt och smidigt som möjligt. Ja, det är inget fel på det. Du som ansöker om lån online kommer också vilja ha dina pengar så snabbt som möjligt. Hur som helst erbjuder Klicklån två olika alternativ att godkänna ett beviljat lån. Det första är direkt online med hjälp av e-legitimation. Om du saknar detta kommer de istället att kunna skicka hem ett fysiskt kontrakt till dig. Där kan du sedan på det gamla goda sättet skriva under och returnera detta kontrakt via vanlig postgång.

Klicklån

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 9,84 %

Max lån 40000 kr

Min. ålder 18 år

Startavg. 595 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!