Freedom Finance är en av Sveriges ledande låneförmedlare. Vi jämför och tar fram låneerbjudanden från flera av landets ledande låneinstitut och banker och kan på så sätt förmedla lån med bästa möjliga villkor för varje kund och lånesituation.


Låna pengar hos Freedom Finance

Om du vill låna pengar enkelt kommer det bästa alltid att vara valet av en jämförelsetjänst online. Här kommer du samtidigt som du jämför olika långivare med varandra alltid få de bästa räntorna och den bästa tänkbara amorteringsplanen. En av dessa jämförelsetjänster är Freedom Finance. Det är en låneförmedlare som varit verksam sedan 1999, vilket gör att de snart har hela 20 år på nacken i denna bransch. Helt enkelt kommer Freedom Finance vara en samarbetspartner som du kan lita på i alla väder rörande din privatekonomi. Här erbjuds du att jämföra privatlån, bolån eller ges möjligheten att samla dina mindre lån hos inte mindre än över 20 olika banker och kreditinstitut. Nedan ser du ett axplock av alla de fördelar du får med valet av Freedom Finance:

  • Mycket enkelt att ansöka om lån och du får svar på 24 timmar
  • Du kan låna upp till 600000 kronor utan säkerhet
  • Hos Freedom Finance kan även du med betalningsanmärkning få ditt lån beviljat

För att kunna erbjuda en så pass professionell och stor tjänst krävs naturligtvis också att Freedom Finance har många samarbetspartners. Här kommer dessa att bestå av alla de olika banker och kreditinstitut som beviljar eller lämnar ett avslag på din ansökan om lån via Freedom Finance. Bland dessa finner du kända namn som Wasa Kredit, SEB, Marginalen Bank, Bank Norwegian, Ikano Bank, Santander samt Forex Bank för att nämna ett fåtal. Ett faktum du alltid kan lita på är att Freedom Finance är ett säkert val som följer alla de regler och villkor som är uppsatta av Finansinspektionen. Sök ditt privatlån hos Freedom Finance redan idag.

Regler för dig som vill låna pengar via Freedom Finance

För det första kommer du som vill låna pengar ha att göra med en seriös förmedlare av lån online. Här kommer du att kunna ansöka om ett privatlån på mellan 5000 upp till 600000 kronor. Något annat som du också väljer är din amorteringsplan. Här kan denna sträcka sig från 1 år upp till 15 år. Den individuella räntan kommer att variera mellan 3,54% upp till 18,15% beroende på den kreditupplysning och riskbedömning som görs av den bank eller det kreditinstitut som beviljar dig det lån du söker.

När detta är överstökat kommer det som du måste uppfylla för att ansöka om lån via Freedom Finance:

  • Du måste vara minst 18 år fyllda
  • Din årsinkomst måste ligga på minst 100000 kronor.
  • Du kan ha betalningsanmärkningar men får inte ha några kvarliggande skulder hos kronofogden.
  • Du måste vara mantalsskriven och folkbokförd i Sverige i minst 1 år innan ansökan om lån kan göras.

Helt enkelt ser det lätt ut att låna pengar via Freedom Finance, vilket det också är. Om du står inför ett behov av att låna pengar, ska du inte tveka. Ta dig till Freedom Finance redan idag. Din ansökan kostar inget. Du binder dig inte till något. Det enda som händer är att du får information och erbjudanden som kan leda till ett bättre val gällande din privatekonomi.

Samla dina små lån hos Freedom Finance

En sak som många upptäcker för sent är att de tagit på sig för många små lån. Tidigare var det ingen som tänkte på eller erbjöd några tjänster som kunde ändra på det. Här handlar det om att du kan ha en eller två kontokrediter samt att du har ett lån på den senaste datorn du köpte. Du har ett mindre privatlån samt att du varje månad betalar på ett billån. Detta leder definitivt till att du betalar mera än du behöver i räntor och avgifter för alla dessa lån och krediter.

Här tar du hjälp av Freedom Finance som kan leda dig på rätt väg och hjälpa dig samla alla dessa mindre skulder till en större i stället. Därigenom gör du ett bra val som leder till att du kan få ett lån upp till 600000 kronor med en amorteringsplan på 15 år. Det leder också till mindre avgifter för ditt lån, samtidigt som du med största säkerhet får en lägre ränta att betala. Helt enkelt finns det ingen nackdel med att välja Freedom Finance som din enda långivare istället för att handskas med mellan 3-6 stycken.

Ansök om billån hos Freedom Finance

En annan tjänst du kan uttnyttja via Freedom Finance är att ansöka om ett av lånemarknadens bästa billån. Här vill du definitivt inte göra valet av bilförsäljarens erbjudande om lån, då detta nästan alltid medför större och mera negativa kostnader. Hos Freedom Finance kan du ansöka om billån upp till 500000 kronor. Du måste vara minst 20 år, ha en fast inkomst på minst 120000 kronor och vara skuldfri hos kronofogden. Återbetalningstiden kan väljas mellan 1-7 år. Gör som många andra och infria dina drömmar om en nya och modern bil med ett billån via Freedom Finance.

Freedom Finance

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 3,54 %

Max lån 600000 kr

Min. ålder 18 år

Startavg. 0 - 795 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!