FlexLimit erbjuder konsumentkrediter och relaterade produkter till låntagare, FlexLimit har lång erfarenhet av konsumentkrediter i de nordiska länderna.


Låna pengar hos Flexlimit

Som ett av de många alternativ för att låna pengar online som finns, så kommer du som gör valet av Flexlimit alltid gör ett bra och seriöst val. För det första så kommer du att vara förvissad om att denna långivare har kontrollerats och godkänts av Finansinspektionen och även av Konsumentverket. Som ett exempel på detta gäller naturligtvis ångerrätten för dig som utnyttjar en tjänst eller köper något online. Här kommer du som ångrar dig eller helt enkelt läser en sista gång efter och inte är nöjd med lånevillkoren, rakt av kunna häva lånet utan att det kostar dig något alls. En förutsättning för detta är naturligtvis att du aldrig utnyttjat det.

De flesta som söker lån online hos Flexlimit kommer dock att utnyttja detta, då de söker ett snabbt lån för ett plötsligt behov av pengar. Vad är det då som Flexlimit kan erbjuda dig som önskar ta ett snabbt lån online?

  • Hos Flexlimit kan du låna mellan 3000 kronor upp till 20000 kronor
  • Du som lånar ett större belopp kommer alltid att vara den som får den lägsta räntan
  • Flexlimit är en kredit som du bara betalar på när du använder den
  • Du väljer fritt hur mycket du vill amortera per månad
  • Låna alla dagar hos Flexlimit som även beviljar lån lördagar och söndagar

När du vill låna pengar snabbt kommer Flexlimit alltid att vara ett av de bästa alternativen. Här har de öppet när du har tid, och ger alltid dig som uppfyller deras krav på beviljad kredit den kredit du önskar.

Så lånar du pengar hos Flexlimit

Att låna pengar hos Flexlimit sköts som vanligt helt och hållet via en ansökning online. I och med detta är det precis likadant att ansöka om deras kredit, som det är att ansöka om ett lån online hos någon annan. Det som skiljer sig från många andra är att du kan få din kredit beviljad på lördagar och söndagar, samt att du direkt får den kopplad till ditt bankkonto.

Naturligtvis kommer du att behöva uppfylla de grundläggande kraven för att beviljas kredit upp till 20000 kronor hos Felxlimit. Dessa krav är:

  • Du måste vara 20 år gammal
  • Du har en regelbunden taxerad inkomst av tjänst, a-kassa eller pension
  • Du får inte ha betalningsanmärkningar eller ett aktivt skuldsaldo hos KFM
  • Du får inte ansöka om du redan har ett lån hos Meddelandelån
  • Du måste vara folkbokförd i Sverige

Som du ser är det mesta av detta helt naturligt för dig som är svensk. Detta betyder att många människor kan dra nytta av erbjudandet om en bra och trygg kredit hos Flexlimit. Prova du också med en ansökan redan idag. Du vet aldrig när du kan behöva ett extrakapital tillhands. Som vi redan sagt så är Flexlimit en kredit där du betalar amortering och ränta på den del du använder. Att ha den tillhands kostar alltså inget alls, vilket ger dig fördelen att aldrig vara utan pengar. Ansök idag så är du förberedd på oförutsedda händelser redan i morgon.

Flexlimit

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 88,8 %

Max lån 20000 kr

Min. ålder 20 år

Startavg. 0 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!