Flexkontot erbjuder en kontokredit som ger dig tillgång till pengar när du behöver dem. Skaffa en limit på upp till 20 000 kronor och utnyttja bara den del du behöver. Välj själv hur mycket du vill återbetala varje månad och anpassa utnyttjandet till övriga utgifter.


Låna pengar hos Flexkontot

Att välja Flexkontot som långivare vid behov av ett snabbt och enkelt lån online, kan vara ett mycket bra val. Här kommer du inte att få något traditionellt lån online, utan du är den som väljer den moderna vägen med en kreditgräns kopplad till ditt konto. Flexkontot erbjuder dig nämligen att ansöka om en kreditgräns, vilket kommer vara mycket bättre. Detta då du själv bestämmer precis hur mycket du vill utnyttja och när du vill utnyttja din beviljade kredit. Det bästa med detta är att du som bara vill utnyttja en del av din beviljade kredit, kan göra detta och på så sätt få en lägre kostnad en vad du skulle fått med ett traditionellt och rakt lån online.

Detta erbjuder Flexkontot alla som ansöker om lån:

  • Låna mellan 5000 kronor upp till 20000 kronor
  • Hos Flexkontot får du en flexibel kontokredit istället för ett fast lån
  • Du väljer i stort sett fritt hur mycket du vill återbetala per månad
  • Du betalar bara ränta på den del av krediten som du har utnyttjat
  • Flexkontot kan bevilja lån online med betalningsanmärkningar

När du sammanställer ovan givna information, ser du snabbt att Flexkontot verkligen står för sitt flexibla namn. Du som ansöker om och får en kredit beviljad hos Flexkontot, kommer vara den som har oanade möjligheter att använda dessa pengar precis när och till vad du vill. Denna kredit är också att anse som en kredit utan säkerhet, vilket också medför att Flexkontot aldrig frågar dig vad du ska använda din kredit till.

Så lånar du pengar hos Flexkontot

De flesta som ansöker om ett lån eller en kredit hos Flexkontot kommer naturligtvis att ansöka om det maximala beloppet på 20000 kronor. Detta med anledning att Flexkontot inte är något vanligt lån, utan istället fungerar som en kontokredit. Här väljer du själv när och hur mycket du ska utnyttja av din fulla kredit. Du betalar endast ränta på den del av krediten som du utnyttjar och du har stora möjligheter att själv välja hur mycket du vill amortera varje månad. Helt enkelt får du en kontokredit som alltid finns tillhands när du bäst behöver den.

Nu kommer det vara enkelt och snabbt att låna pengar hos Flexkontot. Detta gör du på bara fem minuter med deras onlineansökan om kredit upp till 20000 kronor. Innan du ansöker finns det dock vissa saker du måste uppfylla som sökande för att kunna beviljas din kredit hos Felxkontot.

  • Du måste vara minst 18 år gammal
  • Lägsta taxerade inkomst för kredit hos Flexkontot är 150000 kronor
  • Du måste ha svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige
  • Du måste ha ett Bank ID samt ett svenskt bankkonto
  • Du får inte ha ett aktivt skuldsaldo hos kronofogden

Du som har en eller flera betalningsanmärkningar kommer dock att kunna få ett lån beviljat av Flexkontot, då de mycket väl vet att det är din nuvarande betalningsförmåga som är aktuell och inte hur din privatekonomi såg ut för flera år sedan. Med det så kan Flexkontot även vara en räddare i nöden för dig med betalningsanmärkningar.

Flexkontot

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 59,4 %

Max lån 20000 kr

Min. ålder 18 år

Startavg. 400 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!