Vi förstår att ditt företag jobbar snabbt och att de konventionella bankernas finansiering ofta inte finns, eller är för långsam för att mäta dina behov. Vi startade Ferratum Business för att förse småföretagare med det investeringskapital de behöver, när det behövs.


Låna pengar hos Ferratum Business

På nätet finns det olika typer av lån. Det flesta av dessa är riktade till privatpersoner och är sedda som lån utan säkerhet. I det fallet ett så kallat blancolån. Efter detta finns det också en rad olika företag som av en eller annan anledning kan behöva låna pengar. En av de stora inom detta område är Ferratum Business, som erbjuder små till medelstora företag att ansöka om ett företagslån. Kanske är det så att du tidigare hört talas om Ferratum som privatperson. Detta är då med anledning av att detta kreditinstitut också erbjuder privatlån och sms-lån till privatpersoner.

Här är det dock Ferratum Business det handlar om och det hela gällande företagslån är i stort sett precis lika enkelt som att låna pengar privat.

  • Ferratum Business erbjuder företagslån från 20000 kronor upp till hela 1 miljon kronor.
  • Möjlighet att få en amorteringsplan på upp till 18 månader.
  • För ett företagslån hos Ferratum krävs inom säkerhet. Här är det personlig borgen som gäller.
  • Inga dolda avgifter tillkommer på Ferratum företagslån.

Som företagare känner du säkert till alla de höga kraven som de traditionella storbankerna ställer på ett företag när det handlar om att bevilja ett företagslån. Ja, för många är detta helt omöjligt. I det fallet erbjuder Ferratum Business lösningen för alla små och medelstora företag som vill expandera eller på annat sätt utveckla sitt företag.

Så ansöker du om ett företagslån hos Ferratum Business

Att ansöka om ett företagslån hos Ferratum Business är i stort sett samma sak som att ansöka om ett privatlån utan säkerhet. Naturligtvis kommer det finnas lite andra faktorer som spelar in på om ditt lån kommer att bli beviljat eller ej. Hur som helst kommer din ansökan om företagslån online bara att ta cirka 5 minuter. Här fyller du i företagets organisationsnummer samt hur mycket du önskar låna. Det finns inga ansökningsavgifter förknippade med Ferratum Business företagslån, och du kan ansöka dygnet runt.

Här kommer det dock att finnas vissa krav som du måste uppfylla för att få ditt företagslån beviljat hos Ferratum Business. Dessa krav är:

  • Ditt företag måste ha varit verksamt och registrerat i minst 6 månader innan ansökan kan lämnas.
  • För att kunna ansöka om företagslån online så måste ditt företag ha en omsättning på minst 750000 kronor per år.
  • Alla ägare som finns registrerade i företaget måste vara bosatta och folkbokförda i Sverige.
  • Företaget måste ha ett företagskonto registrerat i en svensk bank.
  • Ditt företag måste också vara registrerat i Sverige.

Ja, egentligen är detta mycket enkla och för många helt självklara regler. Detta betyder då att det finns många som kommer att kunna ansöka om ett företagslån hos Ferratum Business.

Faktum är att detta kan för dig som har ett mindre företag och vill köpa ny utrustning, öka ditt lager eller expandera till nya lokaler vara det enda alternativet på lånemarknaden. Helt enkelt kommer en kontakt och en ansökan om företagslån hos Ferratum Business kunna vara början på en mycket ljus framtid för dig och ditt företag.

Ferratum Business

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 18 %

Max lån 1000000 kr

Min. ålder 18 år

Startavg. 2,5% kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!