EverydayPlus är en flexibel kreditservice som ger dig möjlighet att låna upp till 25 000 kronor till vad du vill, utan någon fast årsavgift eller andra dolda kostnader. Du kan ta ut den summa du vill inom din kreditgräns, till ditt bankkonto, antingen via internet eller mobilen.


Låna pengar hos Everydayplus

Idag är lånemarknaden online översvämmad med erbjudanden om att låna pengar snabbt överallt. Här handlar detta om sms-lån, snabblån, stora lån, små lån och mikrolån. Om du nu är i behov av pengar. Vad är det då du behöver låna? Ja, ibland kan det vara lite mera och ibland lite mindre. I det fallet är det då bra att använda sig av en långivare som kan hjälpa till i både dessa lägen. Detta får du med valet av Everydayplus, som kan ge dig ett litet lån när detta krävs, och ett lite större när något annat inträffar. Faktum är att en genomsnittlig människa faktiskt har ett behov av att låna pengar mera än en gång i livet.

Detta erbjuder Everydayplus dig som vill ha en bra långivare online:

  • Everydayplus har en mobilapplikation som gör det enkelt och smidigt att låna i mobilen.
  • Everyday erbjuder ett lån och en kredit mellan 1000 kronor upp till hela 25000 kronor, vilket är nog för att hjälpa de flestas behov av snabba pengar.
  • Du som behöver ett större lån kan även ansöka om ett privatlån utan säkerhet på upp till 100000 kronor.
  • Everydayplus erbjuder snabblån på bara 15 minuter.
  • Everydayplus kredit är också något som du utnyttjar precis hur mycket du vill av, precis när du behöver det.

Som du ser så har Everydayplus en bred möjlighet att hjälpa alla som har ett mindre eller lite större behov av att låna pengar snabbt. Detta betyder att du som behöver låna flera gånger i livet, enkelt kan använda dig av samma långivare och samtidigt bygga ditt privatekonomiska förtroende hos Everydayplus.

Så lånar du pengar hos Everydayplus

När det gäller ansökan gällande snabblån hos Everydayplus, så kommer detta att vara mycket enkelt och gå mycket snabbt. Här kommer du att få fylla i minimalt med uppgifter samt vilket belopp du vill låna mellan 1000-250000 kronor. Efter detta kommer det bara att ta cirka 15 minuter under vardagar att få ett svar på om ditt lån blivit beviljat eller om du fått avslag.

För att vara säker på att inte få avslag finns det ett antal olika grundlägga krav du måste uppfylla för att beviljas lån hos Everydayplus.

  • Du måste vara folkbokförd i Sverige.
  • Lägsta ålder för ansökan om lån är 20 år, och högsta är 75 år.
  • Du får inte ha någon betalningsanmärkning och du måste ha en ordnad ekonomi.
  • Minsta taxerade inkomst 120000 kronor.
  • Du måste inneha ett Bank ID via din bank eller mobiltelefon.

När du vill låna 100000 kronor hos Everydayplus

När den vanliga krediten på maximalt 25000 kronor inte räcker hos Everydayplus, så kommer du via deras hemsida kunna klicka dig till OPR Privatlån. Detta är då en möjlighet att ansöka om ett privatlån upp till 100000 kronor när ditt behov är lite större. Både OPR Privatlån och Everydayplus ägs och drivs av OPR Finance AB. Detta gör att du som väljer denna långivare alltid kommer att ha en möjlighet att klara dina oförutsedda utgifter med antingen ett litet eller ett stort lån.

Everydayplus

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 99,83 %

Max lån 25000 kr

Min. ålder 20 år

Startavg. 0 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!