Vi erbjuder konsumenter ett enkelt sätt att lösa plötsliga och återkommande lånebehov. Med en OnlineKredit kan kunderna snabbt, smidigt och upprepat låna pengar genom att söka och sköta en löpande kredit via mobilen, surfplattan eller datorn.


Låna pengar hos Euroloan

Euroloan är en av de många aktörer som finns tillhands för dig som vill låna pengar online. Detta svenska finansbolag har sina rötter i Finland sedan 2007, vilket betyder att kunskap och erfarenhet rörande lån och privatekonomi finns sedan över 10 år tillbaka. Idag arbetar Euroloan i både Sverige och Finland samt i många av länderna kring Östersjön.

När du är i behov av att låna pengar till något du länge velat köpa eller för en akut händelse som uppstått, kan du med lugn och säkerhet välja Euroloan. Här handlar det inte om något stort lån på en halv miljon utan säkerhet, men det är heller inte något pyttelitet sms-lån som erbjuds. Det kan helt enkelt sägas så att Euroloan erbjuder det som idag kallas för snabblån, vilket då ligger på en nivå mellan 2000 kronor upp till 50000 kronor. Detta betyder att Euroloan blir ett perfekt val för dig som behöver lämna in bilen på reparation, står inför en badrumsrenovering eller kanske bara behöver en extra semester. Ja, 50000 kronor kan faktiskt räcka till en hel del. Hos Euroloan kallar de detta lån för onlinekredit, och det finns faktiskt ganska mycket som talar för detta lån när du har ett behov av snabba pengar.

  • Hos Euroloan är det kostnadsfritt att öppna en onlinekredit.
  • Du har tillgång till din beviljade kredit dygnet runt.
  • När du väl ansökt om och beviljats krediten, är det ingen som frågar vad du ska använda pengarna till.
  • Fungerar som en kontokredit. Du betalar enbart kostnad och ränta på den kredit du utnyttjar.
  • Du kan få upp till hela 5 års återbetalningstid.
  • Alla dina personliga uppgifter hanteras säkert med hjälp av Bank ID.

Naturligtvis kommer Euroloan att vara en seriös långivare som har alla de certifikat och licenser som krävs, samt följer de villkor och regler för onlinelån som fastställts av Finansinspektionen.

Regler för att låna pengar hos Euroloan

För att kunna ansöka om onlinekredit hos Euroloan så finns det ett fåtal olika kriterier en låntagare måste uppfylla. Dock verkar det vara så att Euroloan verkligen har minimerat detta till riktiga basuppgifter. Här ska du vara minst 18 år fyllda samt inneha ett svenskt personnummer och ha ett elektroniskt Bank ID. Mera är det inte som måste uppfyllas.

Naturligtvis kommer en sedvanlig kreditprövning att tas, vilken kommer att tas via UC. Euroloan använder sig av av namnet ELCF Sweden AB som det namn vilket har gjort förfrågan. Du som ansöker om en onlinekredit hos Euroloan kommer alltid att ansöka om 50000 kronor i kredit. Vilken din slutliga maxiamala kredit som beviljas blir, kommer att bedömas av din inkomst och din förmåga att betala tillbaka den beviljade krediten.

Ja, mera regler är det egentligen inte när det gäller att få en kredit beviljat hos Euroloan. Med anledning av detta kan det vara så att Euroloan är en av de mest kreditvänliga företagen online. Ansök om din onlinekredit hos Euroloan online redan idag.

Låna pengar hos Euroloan med betalningsanmärkningar

När det gäller att låna med betalningsanmärkningar, så är detta inte alls något som Euroloan ser illa på. Här handlar det om en modern långivare som ser till din nuvarande betalningsförmåga istället för din situation för flera år sedan. Detta betyder i klartext att du som har betalningsanmärkningar inte automatiskt kommer att få ett avslag på din ansökan om onlinekredit hos Euroloan.

I Sverige är det så att en betalningsanmärkning kan uppstå utan att kronofogden har varit inblandad. Till skillnad från många andra länder ligger en svensk betalningsanmärkning också kvar upp till 5 år efter att skulden har betalts. Detta känner Eurloloan mycket väl till. Detta betyder att du som fortfarande har kvar en, eller flera, betalningsanmärkningar efter att din skuld raderats kommer att kunna ansöka om onlinekredit och få den beviljad hos Euroloan.

Låneskyddsförsäkring - Du lånar säkert hos Euroloan

Något som är extra bra med valet av Euroloan, är att du har möjligheten att skydda dig inför oförutsedda händelser. Här kan detta vara att du plötsligt bli arbetslös eller långtidssjukskriven. Detta betyder ju som alla vet mindre pengar i plånboken. I det fallet finns det något som kallas för låneskyddsförsäkring hos Euroloan. Detta är något som du enbart betalar när du utnyttjar krediten. Här kommer du detta att bli en månadskostnad på 0,6% av det utnyttjade beloppet.

Detta är ett mycket bra val för dig som vill ha ett skydd och en bättre möjlighet att betala tillbaka din kredit när ett problem uppstått. I händelse av dödsfall kan ditt skydd i form av en låneskyddsförsäkring gå in och betala hela den utestående krediten.

Som du snabbt ser så är det mesta enkelt hos Euroloan. Detta betyder att du som ansöker om onlinekredit på deras hemsida, har stora chanser att få den beviljad. Detta samtidigt som du har möjligheten att på ett billigt sätt skydda dig och din familj mot oförutsedda händelser.

Euroloan

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 15,1 %

Max lån 50000 kr

Min. ålder 18 år

Startavg. 495 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!