Easycredit är en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden för både korta och långa konsumentkrediter, även kallade smslån, snabblån och privatlån.


Låna pengar hos Easycredit

När det gäller långivaren Easycredit så kommer detta förmodligen att vara Sveriges både snabbaste långivare samtidigt som de erbjuder ett av de största sms-lånen. Här kommer det hela med maximalt 4000-5000 kronor att bara vara ett minne blott. Det hela handlar om mycket mera, vilket gör att Easycredit alltid kommer att kunna vara just det rätta valet för de som behöver snabba pengar när de vill köpa något. Som du säkert vet så kommer det rea och utförsäljningar, vilket du kanske inte alltid har planerat så att du har pengar till. Kanske befinner du dig helt plötsligt på auktion, och ropar in något du vill köpa. Är det då så att du redan varit kund hos Easycredit, så vet du att det hela kan gå mycket fort.

Detta är fantastiska och snabba Easycredit:

  • Erbjuder sms-lån upp till 10000 kronor för dig som är 18 år
  • Är du 20 år kan du låna upp till 20000 kronor online hos Easycredit
  • Besked om beviljat lån på bara ett par minuter och utbetalning inom en timma efter beviljat lån.
  • Låna med betalningsanmärkning hos Easycredit

Du som har problem med att låna hos andra traditionella banker och kreditinstitut kommer verkligen att gilla Easycredit. Här är det enkelt att låna, och till och med du som har en eller flera betalningsanmärkningar kan få ditt lån beviljat inom bara någon timma.

Easycredit - Sveriges snabbaste sms-lån

Du som ansöker om lån online hos Easycredit, kommer alltid vara den som får den snabbaste och bästa sevicen som finns gällande lån online. Här ansöker du och får svar om ditt lån inom bara några minuter. Är det sedan så att du har ditt bankkonto i Swedbank, SEB, Handelsbanken eller Nordea så kommer dina pengar att finnas på ditt angivna bankkonto inom en timma. Detta gäller även lördagar och söndagar. Har du en annan bank, så kommer du som fått ditt lån beviljat vardagar innan 13.30, få in pengarna på bankkontot samma dag. Allt detta gäller lån upp till 10000 kronor. Har du ansökt om årslån och fått detta beviljat kommer dina pengar att finnas på ditt bankonto inom 2-3 bankdagar.

Så lånar du pengar hos Easycredit

Naturligtvis så är det inte bara snabbt utan det är även mycket enkelt att låna pengar hos Easycredit. Här kan du välja att ansöka online eller att ringa via telefon. Efter att du lämnat din ansökan får du direkt ett svar via telefon eller på din skärm online. Direkt efter att du blivit beviljad ditt lån betalas pengarna ut till ditt bankonto.

Detta är de krav som ställs på dig som lånar pengar hos Easycredit:

  • Du som lånar upp till 10000 kronor måste vara 18 år fyllda.
  • När du lånar 11000-20000 kronor gäller lägsta ålder 20 år.
  • Du måste vara svensk medborgare och folkbokförd i Sverige.
  • Beroende på hur stort belopp du vill låna så måste du ha en taxerad inkomst av arbete eller pension på mellan 50000-120000 kronor.

Du som har en eller flera betalningsanmärkningar, kommer även att vara välkommen med din ansökan om lån hos Easycredit. Här finns det inga krav på att skulden måste vara betald. Kanske är Easycredit den enklaste långivaren när du söker ett lån med betalningsanmärkning.

Easycredit

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 0 %

Max lån 20000 kr

Min. ålder 18 år

Startavg. 0-295 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!