Direkto är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta den lägsta räntan och de bästa villkoren med en enda kreditupplysning.


Låna pengar hos Direkto

Som privatperson, och när du, behöver låna pengar kommer säkert att bäva för den dag du måste gå till bankens kontor och bli grillad av den lilla kamrer som sitter där. Detta kan kännas både plågsamt och svårt. Ja, rent ut sagt kan du faktiskt vara orolig för detta. Nu kommer det personliga mötet för många när ett lån ska tas, dock bara vara ett minne blott. Idag ansöker du om lån online. Detta gör du som vill ha de största chanserna hos en av alla de låneförmedlare som finns. I det fallet kommer Direkto att vara en av dessa och som verkligen kan erbjuda dig all den service med ansökan av lån som du behöver. Här handlar det om att allt sker online, och du behöver aldrig vara den som träffar någon.

Detta erbjuder Direkto för dig som vill ta ett privatlån utan säkerhet:

  • Låna upp till hela 500000 kronor utan säkerhet
  • Direkto eller de långivare som står bakom de lån du söker, frågar aldrig vad du ska använda pengarna till
  • Det lån du får beviljat via Direkto kommer att baseras på din egen privata ekonomiska situation, och du blir den som borgar för lånet som person
  • Via Direkto kan du låna med betalningsanmärkning

Det har helt klart visat sig är att alla de som använder sig av en låneförmedlare för att jämföra och ansöka om lån online, också är de som har den största chansen att få sitt lån beviljat. Detta grundar sig naturligtvis i att du som ansöker om lån, faktiskt söker detta hos allt från 20 upp till 30 olika banker och kreditinstitut.

Naturligtvis kommer alla de långivare som samarbetar med Direkto att vara kontrollerade och godkända av Finansinspektionen samt alltid hålla sig till de regler som fastställts av Konsumentverket.

Så lånar du pengar online via Direkto

Naturligtvis kommer du som lånar pengar online via Direkto bara använda dem som en låneförmedlare. Detta betyder att din ansökan inte behandlas och godkänns av Direkto. Här kommer din ansökan att skickas till alla de anslutna långivarna som samarbetar med Direkto. Efter cirka 24 timmar får du sedan ett svar, där du kan se vilka som godkänt din ansökan och vilka som inte vill ge dig ett lån. Efter detta sätter du dig ned och väljer ut det lån som passar dig och din eventuella familjs ekonomiska situation. Hos Direkto kan du faktiskt låna upp till 500000 kronor helt utan krav på säkerhet, utan att behöva träffa en enda människa.

Grundkrav för att låna pengar online via Direkto:

  • Du måste vara 18 år
  • Du är folkbokförd i Sverige med ett svenskt personnummer
  • Du har en taxerad inkomst av tjänst, pension eller a-kassa
  • Du har ett bank ID samt ett bankkonto i en svensk bank

Låna pengar utan UC med betalningsanmärkning

Alla som vill låna pengar utan UC kommer också att vara den som har chansen till detta via Direkto. När du enbart vill få din låneansökan behandlad av de banker och långivare som inte tar UC, så skriver du detta i informationen om det lån du söker. Via Direkto kan du som inte har ett aktivt skuldsaldo hos KFM få ditt lån beviljat även om du fortfarande skulle vara belastad med betalningsanmärkningar.

Direkto

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 2,95 %

Max lån 500000 kr

Min. ålder 20 år

Startavg. 0 - 495 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!