Credway erbjuder ett kreditkonto där du beviljas en kredit på upp till 30.000 kr. Det fungerar ungefär som ett kreditkort fast utan ett fysiskt kort.


Låna pengar hos Credway

Långivaren Credway är ytterligare en av de många val du har för att låna pengar online. Idag finns det massor av olika långivare och kreditinstitut samt även banker som erbjuder alla att ansöka om ett lån online. Detta ska ju vara enkelt och snabbt. Det ska också vara något som ger dig trygghet och säkerhet i att du valt en seriös långivare eller låneförmedlare. Naturligtvis kommer det också vara viktig att du väljer en aktör inom lånebranschen som är registrerad och godkänd av Finansinspektionen och Konsumentverket. Ja, det låter faktiskt precis som att det är Credway vi talar om när detta beskrivs. Vid valet av Credway väljer du en långivare online som uppfyller alla dessa krav, samt att de också har en kunskap och erfarenhet som gör att du som låntagare kan känna dig ännu tryggare i ditt val av Credway.

Detta erbjuder Credway gällande lån online:

  • Låna mellan 1000 kronor upp till 30000 kronor
  • Låna pengar online utan UC hos Credway
  • Låg effektiv årsränta samt låg månadsränta
  • Låna pengar och få dem insatta samma dag

Du som behöver låna pengar snabbt kommer verkligen att göra ett bra val av Credway som din långivare online. Din trygghet består i att Credaway är ett varumärke inom Northmill som varit i lånebranschen sedan 2006 och hjälpt över 350000 konsumenter med lån och privatekonomiska råd. Helt enkelt blir du en av de som utnyttjar allt från lån till kunskap hos en långivare som verkligen ser till din privatekonomiska situation.

Så lånar du pengar hos Credway

Hos Credway är det hur enkelt som helst att låna pengar. Du väljer fritt om du bara vill låna 1000 kronor eller upp till hela 30000 kronor. För att kunna låna hos Credway så är det du som privatperson som ska ansöka om lånet. Detta betyder alltså att du inte kan ansöka om lån hos Credway som företag.

När du vet hur mycket du vill låna så godkänner du din ansökan med Bank ID och skickar in denna. Efter detta får du direkt ett preliminärt besked på skärmen. Detta betyder att din ansökan preliminärt godkänts och hantering påbörjats. Ditt slutgiltiga godkännande kommer till dig via sms under Credways öppettider som är alla vardagar i veckan. Så fort lånet blivit beviljat så kommer ditt lånade kapital att sättas in på ditt anvisade bankkonto. Beroende på vilken bank du använder kan detta ta upp till maximalt en bankdag.

Vilka regler och krav finns när du vill låna online hos Credway:

Det enda krav som ställs på dig som vill låna pengar snabbt online är att du är minst 18 år gammal. Allt annat kommer att vara beroende på det belopp du önskar låna samt vilken taxerad årsinkomst du har. Om du har betalningsanmärkningar så kan dessa finnas kvar i registret, men du får inte ha en aktiv skuld hos kronofogden när du ansöker om lån online hos Credway.

Credway beviljar lån utan UC, vilket betyder att den kreditupplysning som görs tas från annat håll. Detta är alltid en fördel för dig som inte vill att den stora banken ska se de små lån du ansökt om när det är dags att ansöka om det stora lånet.

Credway

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 29,33 %

Max lån 30000 kr

Min. ålder 18 år

Startavg. 0 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!