Credstep är en ny låneaktör på företagsmarknaden som erbjuder flexibla företagslån upp till 300.000 kr samt behovsstyrd fakturaförsäljning.


Låna pengar hos Credstep

Uppköparen av fakturor, Credstep, shar som mål att vara en hjälpande hand för alla de svenska småföretagen. Ja, som du säkert vet så finns det massor av långivare online som erbjuder lån utan säkerhet till privatpersoner. Detta är något som massor med svenskar redan provat och haft bra upplevelser från. Helt enkelt är det en räddare i nöden för många som dragit på sig eller fått oväntade utgifter. Credstep riktar sig istället till företag och tycker att de ska har samma chans att kunna få den hjälp de behöver. Här kan de också vara i behov av någon form av hjälp, för att kunna utvecklas och växa på ett effektivt och enkelt sätt.

Som företagare vet du att det är mycket svårt att få ett företagslån beviljat. För att detta ska kunna ske krävs det oftast många års verksamhet samt att du måste påvisa ett mycket stort kassaflöde med en gigantisk omsättning. Credstep erbjuder alternativet till ett lån, som faktiskt kan vara en lösning.

Detta erbjuder Credstep gällande företagslån:

  • Smarta och flexibla finansieringstjänster
  • Sälj din första faktura för bara 1 krona
  • Tjäna på att sälja dina fakturor till Credstep

Ja, som du direkt förstår så kommer den hjälp som Credstep erbjuder vara att köpa dina fakturor. Naturligtvis kommer du att vara den som får betala en viss procentuell del av din försäljning till Credstep. Dock kommer du att vara den som får betalt direkt och inte behöver vänta upp till 90 dagar på att dina kunder ska betala sina fakturor, vilket många tyvärr idag har satt i system.

Sälj dina fakturor till Credstep

Att sälja fakturor till Credstep kan vara ett av de knepen du som företagare behöver ta till när du behöver lösgöra bundet kapital. Detta är speciellt vanligt om du ofta har stora företag som kunder. Dessa kommer nästan aldrig att betala dig innan 90 dagar har gått.

Genom att sälja dina fakturor till Credstep kommer de att ta över ditt problem med att få betalt för fakturorna. Du kommer att få betalt direkt och det finns två olika val du kan göra hos Credstep gällande fakturaköp. Här gör du valet mellan Fakturaköp volym eller Fakturaköp Flex.

Fakturaköp Volym hos Credstep

Du som väljer Fakturaköp Volym, är den som hela tiden har löpande fakturor som dina kunder väntar länge med att betala. Här kommer du då att få en bra procentuell kostnad på varje faktura när du säljer dessa till Credstep. Här får du ett stabilt kassaflöde varje månad och du kommer inte att belastas med några årsavgifter eller fasta kostnader. Kostnad per faktura blir 1,49% av försäljningsvärdet.

Fakturaköp Flex hos Credstep

Som ett andra val kan du som inte har så många löpande fakturor välja Fakturaköp Flex hos Credstep. Här handlar det om enstaka fakturor, men även de kan vara på ett betydande belopp. Av den anledningen väljer du Fakturaköp Flex och betalar 1,99% av fakturans värde till Credstep och får din betalning omgående. Inte heller här finns det någon årsavgift eller några fasta avgifter förknippade med detta val.

Credstep

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 9,6 %

Max lån 300000 kr

Min. ålder 18 år

Startavg. 0 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!