Consector är låneförmedlaren som hjälper privatpersoner att hitta de bästa villkoren för bolån, privatlån, billån och kreditkort.


Låna pengar hos Consector

Idag finns det massor av olika sajter som jämför och förmedlar lån online. Detta är något som många människor anser vara enkelt och smidigt, vilket gör att den tidigare banken med sitt kontor inte längre är den plats som människor ansöker om lån på. En av de stora jättarna online där du kan jämföra lån och använda dig av en bra och seriös låneförmedlare är Constector. Här finner du ett företag med stor och bred kunnighet samt erfarenhet av låneförmedling. Consector har funnits online sedan 2014 och grundades med målet att skapa en tjänst som skulle förbättra människors lån och kreditengagemang, samtidigt som de skulle förhandla med banker och sänka räntorna för låntagare.

Om detta har lyckts så tillvida att de har lägre räntor än någon annan på nätet ska vi låta vara osagt. Något som de dock lyckats med är att att skapa en populär och informationsrik låneförmedling och jämförelsetjänst gällande lån online. Hos Consector finner du många plus som gör att du gärna använder dem när du behöver ansöka om och få ett lån online beviljat.

  • Constector samarbetar med och lämnar din ansökan om lån vidare till 20 banker och kreditinstitut.
  • När du ansöker om lån hos Consector kommer du enbart att belastas med en kreditupplysning för att ansöka om lån hos alla deras 20 samarbetspartners.
  • Consector behandlar dina personliga och känsliga uppgifter på ett säkert sätt, genom att använda sig av Bank ID och GeoTrust.
  • Hos Consector kan du få ett privatlån utan säkerhet från 10000 kronor upp till 500000 kronor.

Dessa fyra starka punkter är verkligen något som talar för valet av Consector. Är du i behov av pengar till något akut eller något som du länge velat göra verklighet av, så kan en kontakt och en låneansökan via Consector vara svaret som gör att dina drömmar går i uppfyllelse.

De regler som gäller vid ansökan om lån via Consector

Du som vill ansöka om ett privatlån via Consector kan få detta beviljat på mellan 10000 upp till 500000 kronor med en återbetalningstid på mellan 1-15 år, under förutsättning att du uppfyller villkoren för att beviljas lån. Nedan ser du de grundläggande villkoren som alla måste uppfylla.

  • Du måste vara 18 år fyllda.
  • Din fasta årsinkomst från arbete eller pension måste vara minst 120000 kronor.
  • Du måste vara folkbokförd i Sverige.
  • Du måste ha ett svenskt personnummer samt ett Bank ID.

Detta är de grundläggande reglerna som gäller för alla de som söker lån via Consector. Helt enkelt något som de flesta kommer att uppfylla. Du som funderar på att ta ett lån online, kommer med andra ord vara den som har valt en av de enklaste och minst krävande låneförmedlarna på nätet när det gäller lån online.

Låna pengar hos Consector med betalningsanmärkning

Att säga att det går att låna pengar hos Consector med betalningsanmärkning skulle vara helt fel. Dock kommer du som ansöker om lån via Consector att kunna få ditt lån beviljat även när du har betalningsanmärkningar. Detta med anledning av att Consector samarbetar med ett antal långivare som även godkänner lån till personer med betalningsanmärkningar.

Här gäller det naturligtvis som vanligt att din betalningsanmärkning kan ligga kvar under 3-5 år. Det du måste ha gjort är dock att du betalt skulden så att du inte har något kvarliggande skuldsaldo hos kronofogden eller inkasso. Är du fri från detta finns det inga hinder att ansöka om lån online via Consector. Fram till idag är det många människor som beviljats lån med betalningsanmärkning via denna låneförmedlare.

Olika lån du finner hos Consector

Precis som de flesta andra låneförmedlare så kommer Consector att erbjuda ett flertal olika lån online. Här handlar detta om bolån, privatlån, billån och kortkredit. Nu kommer detta egentligen inte att vara så många olika lån eller så stora skillnader. Det som handlar om billån, kommer att vara exakt samma lån som privatlån utan säkerhet upp till 500000 kronor.

När det gäller bolån är detta dock en annan femma. Här kommer du att vara den som kan ansöka om ett bolån via Consector upp till 85% av bostadens värde. Helt enkelt ett riktigt bolån som kan bli det bästa lån du tagit i ditt liv. Är du den som står i startgroparna till att skaffa dig hus och hem, så kan en kontakt och en låneansökan via Consector vara den rätta vägen till lyckan att bli villaägare.

Du som bara vill ha ett kreditkort med en möjlighet till en kortkredit när något inträffar under de tider du inte har tillräckligt med kapital i livet. Ja, även där kommer Consector att kunna bistå med hjälp, jämförelser och förmedling av det bästa valet för just din ekonomiska situation. Deras jämförelser och formulär för att finna den bästa kortkrediten för dig och din familj är mycket bra och fungerar även som ett skydd så du inte tar på dig ett problem istället för en positiv kredit.

Consector

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 2,95 %

Max lån 500000 kr

Min. ålder 18 år

Startavg. 0 - 495 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!