Compricer startades 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi. Vi tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med bl.a lån.


Låna pengar hos Compricer

Gällande de flesta som använder jämförelsetjänster och låneförmedlare samt förmedlare av försäkringar och många andra produkter och tjänster, så kommer nog inte någon ha missat Compricer. Denna gigantiska jämförelsetjänst och förmedlare startade sin verksamhet redan 2005. Detta med mål att hjälpa privatpersoner att finna de bästa avtalen för deras privatekonomi. Detta har idag resulterat i att de växt till en av de absolut största inom låneförmedling samt jämförelser av olika avtal online. Idag besöker över 500000 människor Compricer varje månad för att se vad de kan göra för att förbättra sin privatekonomi. Ett exempel på detta är att över 15000 personer varje månad får hjälp av Compricer att byta elavtal, skaffa bäst Internet, teckna försäkring eller att ta ett privatlån. Snabbt kommer du till slutsatsen att Compricer är en av de bästa tjänsterna att använda för dig som behöver hjälp med att finna det bästa privatlånet eller bolånet. Ja, Compricer erbjuder dig alla möjligheter i världen att finna just de lån som passar dig och din ekonomiska situation. Detta finner du som besöker Compricer:

  • Möjligheten att jämföra och ansöka om privatlån eller bolån.
  • Finns det bästa kreditkortet, jämför bolåneräntor samt finn det bästa billånet.
  • Finn, jämför och teckna försäkringar för dig och hela familjen.
  • Ansök om privatlån upp till 500000 kronor med svar inom 24 timmar.

Med alla dessa tjänster samt mycket mera kan det vara så enkelt att en kontakt med Compricer kan lösa allt det du behöver för din och din familjs trygghet och ekonomi. Gör ett besök och ta reda på detta själv. Hos Compricer gör du en låneansökan med bara en kreditupplysning hos 24 olika banker och kreditinstitut. Helt enkelt får du den bästa möjligheten att välja lägsta ränta och bästa amorteringsplan för ditt lån.

Regler för att ta ett privatlån hos Compricer

Hos Compricer kan du ta ett privatlån på upp till hela 500000 kronor. Du väljer själv om du vill avbetala detta på 2 år eller upp till hela 15 år. Naturligtvis kommer inte denna tjänst utan regler, utan det finns vissa saker du måste uppfylla för att bli beviljad ett privatlån hos Compricer.

  • För att ansöka om ett lån via Compricer måste du vara 18 år fyllda.
  • Du måste vara skriven och folkbokförd i Sverige.
  • Du ska ha en fast inkomst av arbete eller pension.
  • Du kan få lån beviljat med betalningsanmärkning, men måste vara skuldfri hos Kronofogden.

Som du ser är det enkla och kanske lite diffusa regler. Hur mycket måste du ha i årsinkomst och hur lång tid måste du ha varit skuldfri hos kronofogden? Detta kommer att vara individuellt mellan de olika banker och kreditinstitut som bedömer din ansökan. Detta betyder att en del kommer att bevilja och en del gör ett avslag, helt beroende på hur din ekonomiska situation ser ut.

Jämför bolån hos Compricer

Något som Compricer verkligen är kända för, är deras väl fungerande tjänst för att jämföra och ansöka om bolån. Här kommer du finna en tjänst som uppdaterar dagsräntorna varje halvtimma. Helt enkelt fantastiskt för dig som ska köpa ny bostad, eller som vill få ett bättre bolån än det du sitter med för dagen. I samband med valet att jämföra bolån hos Compricer gör du detta hos inte mindre än 10 banker och kreditinstitut. Här kommer du också att finna att fem av dessa även kan bevilja ett bolån för dig som har svårt att låna.

Att låna med betalningsanmärkning hos Compricer

Om du är en av de som hamnat i skuldfällan och det kanske gått så långt så att du har fått betalningsanmärkningar. Ja, då kan det verka segt at få ett banklån hos de traditionella bankerna. Här kommer dock du som ska köpa bostad att ha det lite bättre. Här är det ju bostaden som blir en säkerhet för långivaren. Hos Compricer kommer det dock att finnas de långivare som även kan ge dig med betalningsanmärkning ett privatlån. Det som i allmänhet gäller är att skulden måste vara betald, men att anmärkningen kan ligga kvar. Vad du också ska tänka på är att den ränta och de avgifter som läggs på lån med betalningsanmärkning, kan komma att vara lite högre än vid vanliga lån.

Övriga tjänster du finner hos Compricer

För alla som behöver ett privatlån, bolån eller ett billån så kommer det att vara naturligt att vända sig till Compricer. Dock kommer du som ser närmare på deras jämförelsesajt även att se massor av andra tjänster som kan påverka din och din familjs ekonomi positivt. Här finner du chansen att hitta det bästa elavtalet och se om dig själv med de förmånligaste försäkringarna för hem hus och liv. När du senare går djupare in så finner du även information och avtal som kan leda till billigare Internet och telefoni samt en bättre pension på ålderns höst. Helt enkelt är Compricer platsen att söka ditt lån samtidigt som du finner mycket mera ekonomisk hjälp på samma gång.

Compricer

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 3,25 %

Max lån 500000 kr

Min. ålder 18 år

Startavg. 0 - 495 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!