Cashbuddy.se erbjuder dig enkelt och tryggt att låna upp till 25 000 kronor - utan säkerhet.


Låna pengar hos Cash Buddy

Cash Buddy erhåller en tjänst där man kan ansöka om ett privatlån på en summa mellan 3.000 kronor och 25.000 kronor till en ränta av 33,4%. Ett privatlån kan användas till mycket, till exempel ren lyxkonsumtion så som resor, inredning och kläder eller köp av större investeringar så som köp av bil eller båt. Ett privatlån kan även tas som en nödlösning om man har många små krediter som man vill betala av. När man ansöker om ett privatlån behöver man sällan redogöra för exakt vad pengarna ska användas till.

För att få långa pengar av Cash Buddy så fyller man enkelt i en låneansökan på deras hemsida. Låneansökan signeras med e-legitimation vilket förenklar pappersarbetet.

Det finns sedan några grundregler för att låneansökan ska beviljas. Man behöver bland annat inneha en ålder av minst 20 år, det får inte finnas någon aktuell skuld hos kronofogdemyndigheten och man får inte vara satt i konkurs eller ha skuldsanering. Man ska kunna uppvisa att man har något form av inkomst som kan komma ifrån arbete, a-kassa eller pension samt att man har en svensk folkbokföringsadress likväl ett svenskt personnummer. Man får dock ha gamla betalningsanmärkningar.

När man väl har fått ett beviljat lån från Cash Buddy så har man alltid möjlighet att utöka sitt befintliga lån. För att få ansöka om utökat lån så ska man ha haft sitt befintliga lån och betalat det i minst fyra månader i följd.

Cash Buddy har en väntetid på endast 24 timmar innan man ser om man har blivit beviljad eller nekad sitt lån, detta under förutsättning att det är en helgfri vardag. Blir låneansökan avslagen på grund av att Cash Buddy anser att betalningsförmågan inte är tillräcklig så kan man ansöka om nytt lån först efter sex månader alternativt om betalningsförmågan förändras genom att få större inkomst.

Efter att lånet har blivit beviljat så tar det ungefär 2 bankdagar innan pengarna kommer in på kontot om man har signerat sitt lån med e-legitimation samt att bankkontot blir godkänt för autogiro hos banken.

Via autogirot betalar man sedan det avtalade månadsbeloppet vilket förenklar då man inte behöver hålla reda på fakturor och betalningsdagar själv utan det istället dras automatiskt från kontot varje månad. Man är dock skyldig att se till att det finns täckning på kontot.

Får man möjlighet att betala tillbaka sitt lån snabbare, i sin helhet eller bara högre månadskostnad, så gör man det enkelt genom en enskild insättning till Cash Buddys bankgiro. På så sätt kan man förkorta sin återbetalningstid. Om man har betalat av på sitt lån fyra månader i följd kan man sedan ansöka om betalningsfri månad. Man kan högst ha två betalningsfria månader per år. Om man utnyttjar en betalningsfri månad förlängs automatiskt återbetalningstiden med motsvarande tid.

Extra amortering kan man göra helt utan extra avgifter och Cash Buddy tillämpar inte heller andra avgifter så som uppläggningsavgifter, årsavgifter eller aviseringsavgifter. Man betalar bara ränta och den faktiska amorteringen av de pengar som man har lånat.

Cash Buddy

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 29,17 %

Max lån 25000 kr

Min. ålder 20 år

Startavg. 0 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!