Är du lika trött på krångliga villkor och tråkiga bank-appar som vi är? Välkommen till Bynk, en bank som är lätt att förstå och där kunden bestämmer.


Låna pengar hos Bynk

Bynk är en ny bank som riktar in sig på lån upp till 200 000 kronor. Banken öppnade upp under år 2017 och bakom företaget står tre svenska män. Det är samma personer bakom Bynk som står bakom Lendo, vilket ger en trygghet till kunder och en garanti när det kommer till smarta lånelösningar och professionalism.

Till skillnad från många andra företag har man valt ett väldigt unikt koncept när det kommer till Bynk. Istället för att man som kund ska behöva ringa in varje gång man vill förlänga eller t.ex. öka sitt lån, så kan man sköta de allra flesta låneärenden direkt via en applikation. Om du inte vill använda dig av appen går det naturligtvis minst lika bra att logga in via deras vanliga webbsida.

Låna pengar hos Bynk

Att ta eller ansöka om ett lån via Bynk är superenkelt och processen går alltid relativt snabbt. Du ansöker kostnadsfritt via bankens hemsida och får nästan alltid svar direkt på om din ansökan har blivit godkänd eller inte. Precis som hos de allra flesta banker finns det en hel del krav som man först måste uppfylla för att ha en chans att få ansökan godkänd. Det gäller att man som lägst ska ha en årsinkomst på 120 000 kronor och när det kommer till ålder är det en lägsta ålder på 20 år, men även en maxålder på 70 år. Utöver detta gäller det att du har ett mobilt Bank-ID som du kan signera och legitimera dig med och du behöver även se till att vara folkbokförd i Sverige. Det sista kravet som Bynk har på sina lånetagare är att man ej får ha några tidigare betalningsanmärkningar och man får naturligtvis inte heller ha en skuld hos Kronofogden.

Hur mycket får man låna?

Hur mycket pengar du kommer att få låna beror naturligtvis på flera aspekter. Detsamma gäller naturligtvis när det kommer till vilken ränta du får, eftersom denna sätts individuellt. Som privatperson kan man ansöka om ett lägsta belopp på 10 000 kronor och ett högsta på 200 000 kronor. Bynk passar således för de personer som önskar relativt låga lånebelopp, men som ändå vill ha smidiga och bra lösningar.

Ett mycket stort plus i kanten får Bynk för deras koncept om betalningsfria månader. Som kund hos Bynk har man nämligen möjlighet att få fyra stycken månader helt fria från betalningar, ink avgifter. Du bestämmer själv om du vill sprida ut dessa fyra tillfällen vid olika situationer eller om du t.ex. har namnat i en ekonomiskt knepig situation och behöver ta alla månader på raken.

Som tidigare nämnts så kommer räntan att sättas individuellt och kan alltså vara väldigt varierande. Den lägsta ränta som Bynk erbjuder ligger på 4 % och den högsta som man kan tänkas på ligger på 20 %. Vad som gäller för just dig beror naturligtvis på din kreditvärdighet, om du har många lån och krediter sedan tidigare, om du planerar att lösa och samla lån eller hur hög din inkomst är.

Hur mycket du kommer få betala varje månad beror på hur lång tid du önskar ha på dig för att lösa ditt lån och hur stor summa som du har lånat. Hos Bynk kan du själv välja en återbetalningstid på allt mellan 1-12 år och kan i kalkylen se den ungefärliga månadskostnaden. Det är viktigt att man försöker lösa sina lån så snabbt som möjligt, men utan att ha så snäv återbetalningstid att man har svårt att klara av månadsbeloppet.

Samla poäng

Bynk skiljer sig verkligen från mängden när det kommer till att ha bra erbjudanden och service. När du blir kund hos Bynk och accepterar ditt lån kan du börja samla på dig något som heter Bynkpoäng. Systemet liknar nästan de lojalitetsprogram som finns på nätcasino, men naturligtvis med många skillnader.

Som kund samlar du på dig Bynkpoäng för varje gång som du betalar in ditt lån i tid, vilket man alltid bör sträva efter att göra. Bynkpoäng kan du även få tilldelade om du t.ex. väljer att lägga på någon av de tilläggstjänster som företaget har. Dina poäng kan du sedan använda för att få till mycket bättre villkor på ditt lån eller kanske få ner räntan lite extra.

Tjänster

Eftersom Bynk är väldigt ny på marknaden är det svårt att veta vart företaget kommer att ta sig i framtiden. Det man däremot vet är att det finns ett gäng med stor kunskap bakom banken och att man kan sköta sina lån på ett ypperligt sätt, helt utan att behöva komma i kontakt med kundsupport.

Än så länge är det endast privatlån som erbjuds när det kommer till Bynk. Däremot är visionerna stora och tanken är att man även ska fylla på med andra typer av tjänster. Bynk ska även kunna erbjuda fantastiska möjligheter för den som vill öppna ett sparkonto, men även kreditkortstjänster och online kredit.

Bynk

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 3,95 %

Max lån 300000 kr

Min. ålder 20 år

Startavg. 398 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!