Brixos lån är enkla och standardiserade med tydlig prisinformation där kunden vid ansökningstillfället ser alla kostnader och återbetalningsbelopp.


Låna pengar hos Brixo

Det finns idag otroligt många alternativ när det är dags att låna pengar på nätet. Ja, i stort sett alla banker, kreditinstitut och andra godkända långivare erbjuder lån online. Ansökan är mycket enkel och detta leder många till att ta ett lån. Vad som dock är viktigt är att du finner en seriös långivare som har registrerats och godkänts av Finansinspektionen och som kontrollerats av konsumentverket. Detta leder då till att du lånar pengar hos en trygg långivare som alltid ser till att kontrollera din betalningsförmåga innan ett lån online kan beviljas. En av dessa är Brixo, som enbart frågar hur mycket du vill låna men aldrig vad du ska använda pengarna till. Om du behöver låna pengar snabbt på nätet kommer du alltid att kunna lita på ett bra lån från Brixo.

Detta erbjuder Brixo dig som låntagare:

  • Lån till svenska privatpersoner på mellan 5000 kronor upp till 30000 kronor
  • Enkel ansökan online med snabbt svar
  • Lån trots betalningsanmärkning
  • Låna pengar hos Brixo utan UC

Som du ser kan du som har en betalningsanmärkning få låna upp till hela 30000 kronor hos Brixo, som aldrig belastar dig med en UC som kan ligga dig i fatet vid ansökan om större lån hos en bank i framtiden. Egentligen kommer det bara finnas fördelar med ett lån online via Brixo, som alltid kommer att vara den som ser till din betalningsförmåga innan ett lån kan beviljas.

Så lånar du pengar hos Brixo

Du som lånar pengar hos Brixo kommer att börja med att fylla i deras, faktiskt ganska så omfattande ansökningsformulär. Här kommer detta inte alls att ta lång tid, men du kommer att få svara på alla relevanta frågor som blir ett underlag för ett beviljat lån eller ett avslag på din ansökan. Det hela börjar med att du väljer ett belopp att låna och den tid du vill betala tillbaka ditt lån på. Efter detta följer dina personliga uppgifter samt dina inkomster och utgifter per månad.

Du kan alltid vara säker på att Brixo hanterar dina personliga uppgifter säkert och att allt krypteras med senaste teknik. Brixo frågar dig vad du ska använda ditt lån till, men du kan välja att svara övrigt, vilket då betyder att de egentligen inte bryr sig om detta. Alla svar gällande ansökan om lån ges inom 24 timmar alla vardagar. Vid beviljat lån betalas pengarna ut direkt efter att ditt lån blivit beviljat.

Lån utan UC hos Brixo

När du tar ett eller flera små lån online, så kommer detta att vara något som negativt kan påverka din kreditvärdighet i framtiden. Detta om du använder dig av långivare som tar sin kreditupplysning från UC. Brixo erbjuder inte lån utan UC, vilket gör att du som tar ditt lån via Brixo kommer att kunna ses vid ansökan av andra framtida lån. Du som använder dig av Brixo kommer dock att kunna låna pengar med betalningsanmärkning. Detta under förutsättningen att den skuld som skapade anmärkningen redan har betalats och inte finns kvar hos KFM.

Brixo

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 29,95 %

Max lån 30000 kr

Min. ålder 18 år

Startavg. 400 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!