Bank Norwegian är en internetbank för privatmarknaden. Banken säljer enkla, standardiserade inlåning- och utlåningsprodukter via internet.


Låna pengar hos Bank Norwegian

När det är dags att låna pengar kan det kännas svårt att hitta en bank som man verkligen litar på och som kan erbjuda bra villkor. Bank Norwegian har länge varit en stor favorit hos många kunder och en anledning till detta kan vara deras stora kompetens inom området och möjligheten att låna relativt höga belopp. Hos denna bank har du som privatperson möjlighet att låna upp till hela 500.000 kronor och får dessutom alltid en bra ränta som är satt individuellt.

En av de absolut största fördelar du får när du lånar pengar från Bank Norwegian är att du får riktigt snabba svar. Direkt efter att du har ansökt online kommer du få information om ditt lån är beviljat eller inte. I vissa fall kan banken behöva mer underlag för att kunna göra en rättvis bedömning och naturligtvis får du då även information om vilka underlag du behöver sända in. Du ansöker direkt via nätet och ansökningen är helt kostnadsfri att utföra. En kreditupplysning tas snabbt och beskedet dyker då upp på din skärm. Utifrån din kreditvärdighet och hur dina inkomster ser ut sätts sedan den individuella räntan. Den lägsta ränta som man kan få ligger för närvarande på 4,99 %.

Låna pengar

Bank Norwegian passar utmärkt för den som vill ansöka om både små eller stora belopp. Det lägsta lånebelopp som banken erbjuder ligger på 5000 kronor och det högsta på 500.000 kronor. Hur mycket just du får låna beror på hur väl du uppfyller kraven och hur din taxerade inkomst ser ut. Får du avslag på din ansökan har du alltid möjlighet att kontakta banken för att höra dig för varför ansökan inte gick igenom.

Naturligtvis är Bank Norwegian en av de banker som låter kunderna låna utan säkerhet. Detta gäller även för de högre beloppen och du kan själv välja vad du vill använda pengarna till. Det spelar ingen roll om du är på jakt efter en ny båt eller bil, eller om du t.ex. vill använda pengarna för att finansiera ett bröllop. En stark rekommendation är att man samlar eventuella tidigare krediter och lån, för att på så sätt få till en mycket bättre ränta och månadskostnad. Bank Norwegian kan med fördel hjälpa dig att både samla och lösa tidigare lån. På så sätt sparar du in en hel del pengar varje månad som du sedan kan använda till betydligt roligare saker.

Krav

Det finns en del krav som man måste uppfylla för att kunna ansöka om ett lån hos Bank Norwegian. Till att börja med är det viktigt att du inte har några betalningsanmärkningar, men det gäller även att du är folkbokförd i Sverige sedan minst 36 månader tillbaka. För att ansöka behöver du vara minst 18 år gammal och ha en taxerad inkomst.

Belöningsprogram

Hos Bank Norwegian får kunderna alltid känna sig lite extra uppskattade. Här erbjuds inte bara möjligheten att låna till bra villkor, utan banken har även ett eget belöningsprogram som kunderna får ta del av. Det finns redan ett flertal banker som erbjuder liknande bonussystem, men hos Bank Norwegian gäller bonusen och poängsamlingen i samband med att du flyger med Norwegian Air. Varje gång du flyger med bolaget får du något som kallas för cashpoints och detta får du även om du handlar med de kreditkort som banken har.

Tjänster

Man skulle kunna tro att Bank Norwegian endast riktar in sig på privatlån, men så är alltså inte fallet. Bakom finns ett väldigt stort moderbolag som jobbar med flera olika plattformar. Hos Bank Norwegian kan du även ansöka om kreditkort upp till hela 100.000 kronor och för den som vill finns det möjlighet att spara pengar i deras sparkontotjänst. Använder du dig av kreditkortet kan du ta del av mängder med bra rabatter och erbjudanden när det är dags att ge sig ut och resa, men då gäller naturligtvis att det är Norwegian Air som du reser med. Du behöver inte betala någon årsavgift för att du använder dig av kortet och du behöver heller inte oroa dig för några jobbiga uttagsavgifter om du vill plocka ut pengar i en automat.

När det kommer till sparkontot så finns det även här väldigt bra villkor. När du sparar pengar hos Bank Norwegian kan du räkna med en sparränta på 0,70 %. Det är helt kostnadsfritt att använda sig av tjänsten och det finns heller inget lägsta insättningsbelopp som du behöver anpassa dig efter. Redan från den första insatta kronan kommer du att få ta del av den grymma sparräntan, vilket har gjort Bank Norwegian sparkonto till en av de mest populära. På svenska banker har man oftast en väldigt låg gräns när det kommer till den insättningsgaranti som erbjuds. Detta är ingenting du behöver fundera på hos denna bank, eftersom du här använder dig av samma insättningsgaranti som finns i Norge. Du kan med andra ord få en garanti på dina insättningar upp till ett så högt belopp som 2 000 000 NOK.

Bank Norwegian

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 4,99 %

Max lån 600000 kr

Min. ålder 23 år

Startavg. 99 - 399 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!