Axo Finans är en oberoende låneförmedlare. Vi förmedlar lån till Sveriges ledande låneinstitut och banker. Vi är en nordisk aktör och här i Sverige har vi vårt huvudkontor i Göteborg.


Låna pengar hos Axo Finans

När det gäller AXO Finans så är detta en av de verkligt stora när det handlar om att ansöka om lån online. Här kommer du att finna en låneförmedlare som finns i flera länder. Detta kommer också vara den perfekta platsen för alla som behöver ett större eller mindre lån, då det kommer att finnas massor med olika möjligheter till både stora och små lån via en ansökan hos AXO Finans. Vad denna låneförmedlare erbjuder är privatlån och att samla lån. Även du som har det svårt att finna lån hos andra enstaka kreditbolag och banker, kommer genom att ansöka om lån via AXO Finans öka dina chanser att få detta beviljat.

Detta är AXO Fianans:

  • AXO Finans erbjuder privatlån utan säkerhet från 10000 kronor upp till 600000 kronor.
  • När du lånar pengar online via AXO Finans är det aldrig någon som frågar vad du ska använda pengarna till.
  • Hos AXO Finans ansöker du om lån hos över 20 olika banker och långivare med enbart en ansökan och ett UC.
  • Även du med betalningsanmärkning kan få ditt lån godkänt via AXO Finans.

De fyra ovanstående punkterna talar sitt tydliga språk. Har du svårt att låna så kan du få ditt lån beviljat via AXO Finans. Behöver du låna ett mindre belopp kommer detta vara möjligt. Du som behöver ett stort lån kommer även att kunna ansöka om detta. Helt enkelt så kommer valet av AXO Finans att vara något som passar alla som har ett behov av att låna pengar online.

Så lånar du pengar hos AXO Finans

I och med att AXO Finans inte själva lånar ut några pengar, så kommer du att ansöka om lån hos alla deras samarbetspartners i form av banker och kreditinstitut. Här fyller du snabbt i en ansökan online och talar om hur mycket du vill låna. Efter detta kommer du att inom cirka 24 timmar få besked från alla de som tagit emot din ansökan om lån online.

Naturligtvis kommer du att ha vissa krav på dig, vilka är:

Du som ansöker om lån online via AXO Finans måste vara minst 20 år, och vara folkbokförd i Sverige. Du måste ha en taxerad inkomst. Du som har betalningsanmärkningar kommer även att kunna ansöka om ett lån via AXO Finans. Här kan din betalningsanmärkning ligga kvar, men du får inte ha kvar något aktivt skuldsaldo hos kronofogden. Helt enkelt kommer de flesta som ansöker att kunna få ett lån beviljat hos någon av de många samarbetspartners som är anslutna till denna låneförmedling.

Ansök hos över 20 långivare med bara ett UC

Något av det bästa med att ansöka om lån hos AXO Finans och andra låneförmedlingar, är att du enbart kommer att belastas med ett UC. Nu kommer det sedan att finnas de olika banker och långivare som tar sin kreditupplysning från annat hål. Detta kan då vara CreditSafe eller Bisnode. Dock kommer dessa inte att vara något som belastar dig i kommande ansökningar om lån då de inte kommer att registreras och vara synliga för andra långivare.

AXO Finans

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 2,95 %

Max lån 600000 kr

Min. ålder 18 år

Startavg. 495 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!