Arcadia Finans är en ny tjänst, vars syfte är att göra det enklare för konsumenter att snabbt och enkelt hitta den rätta finansieringslösningen.


Låna pengar hos Arcadia Finans

Gällande dig som söker ett stort eller ett litet lån så kommer du alltid ha en större chans att få detta beviljat via en av alla de låneförmedlingar som du finner online. Här är det för många väldigt svårt att gå in på banken och ansöka om lån. Det är ännu svårare att få detta beviljat. Detta samtidigt som banken alltid kommer att ställa frågan om vad du ska använda pengarna till. Här är det då mycket bättre att du väljer Arcadia Finans som är en fristående låneförmedlare och jämförelsetjänst online. Här kan du samtidigt som du ansöker hos alla deras samarbetspartners i form av kreditinstitut och banker, också alltid få en bättre chans att få ditt lån beviljat. När du ansöker om lån via Arcadia Finans kommer det alltid att handla om ett privatlån utan säkerhet. Med andra ord frågar aldrig din långivare efter vad du ska använda ditt lånade kapital till

Detta erbjuder Arcadia Finans:

  • Ansök om privatlån utan säkerhet från 10000 kronor upp till 500000 kronor
  • Du erbjuds amorteringsplan mellan 1 till 15 år
  • Din ansökan provas automatiskt hos ett 20-tal olika banker och kreditinstitut.
  • För alla som ansöker om lån via Arcadia Finans tas bara en UC för ansökan hos alla samarbetspartners
  • En ansökan via Arcadia Finans kan bevilja lån med betalningsanmärkningar

Precis som vanligt så kommer du som vill naturligtvis också att kunna använda Arcadia Finans som en jämförelsetjänst, där du alltid får reda på vilken av alla de banker och kreditinstitut som ger det bästa lånet sett till ränta och amorteringsplan. Du kommer aldrig att binda dig till någonting med en ansökan om privatlån utan säkerhet online via Arcadia Finans. Här måste du alltid godkänna ditt beviljade lån innan utbetalning.

Så går det till att använda Arcadia Finans

För det första så kommer Arcadia Finans inte själva att vara en bank eller ett kreditinstitut som lånar ut pengar till en låntagare. Här handlar det om en låneförmedlare och en jämförelsetjänst online. Du som skickar in en ansökan via Arcadia Finans kommer att ansöka och tillfråga runt ett 20-tal olika banker och kreditinstitut. Efter detta kommer du oftast inom bara 24 timmar ha fått ditt svar fått från alla dessa. Här kan du då lugnt sätt dig ned och se över vilket av de beviljade lånen som blir det bästa valet för dig.

Denna tjänst kostar inget att använda och du kommer inte att belastas med högre ränta eller avgifter från den låntagare du väljer. Denna tjänst är helt gratis att använda för att just du ska finna det bästa lånet med den bästa räntan.

Låna utan UC med betalningsanmärkning

Via Arcadia Finans kommer du att kunna låna utan UC och även få ett lån beviljat med betalningsanmärkning. Här kommer en del av de banker och kreditinstitut som är anslutna till Arcadia Finans tjänst att bevilja lån med betalningsanmärkning under förutsättning att det inte finns något skuldsaldo hos KFM. Precis likadant är det med lån utan UC. En del av de anslutna bankerna och kreditinstituten tar sin kreditupplysning från UC, medan andra tar den från ett annat håll.

Arcadia Finans

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 3,25 %

Max lån 500000 kr

Min. ålder 18 år

Startavg. 0 - 495 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!