Advisa har på kort tid etablerat sig som en av Sveriges ledande aktörer inom lån. Genom att samla ett tjugotal banker och låneinstitut under ett och samma tak låter Advisa bankerna tävla om att erbjuda bästa möjliga villkor till alla kunder.


Låna pengar genom Advisa

Alla kan hamna i en situation där man är i behov av att låna pengar. Denna situation kan uppkomma av många olika anledningar och det behöver inte handla om att man har varit oansvarig ekonomiskt. Det kan lika gärna handla om att man har fått oväntade utgifter och att saker har skett i livet som man helt enkelt inte har räknat med, detta kan leda till att man får större ekonomiska utgifter och att det kan bli svårt att få vardagen gå runt. Ibland vill man även köpa något större och då kan det hända att man är i behov av att ta ett lån för att man ska kunna göra det. Om du till exempel ska köpa ett hus handlar det om väldigt mycket pengar som ska ut från ditt konto. Ofta har man inte denna typ av besparing på egen hand utan behöver då ta hjälp av en bank eller en långivare för att man ska ha råd att göra detta. Det är inga konstigheter alls och de allra flesta befinner sig i en sådan situation någon gång i livet.

Advisa hjälper dig

Advisa är en långivare som du hittar online som kan hjälpa dig när du är i behov av ett lån, de ser till att du får hjälp när du behöver det som mest och som de själva säger på sin hemsida erbjuder de ett lån som passar alla. Detta betyder att du kan få ta ett lån via dem utefter din ekonomi. Du kan ta stora lån och smålån, oavsett om du endast är i behov av att låna 20.000 kronor och kan betala tillbaka dem inom en månad eller om du är i behov av att låna till handpenningen på ditt hus kan du vända dig till Advisa. De ser till att du får ett lån som passar dig. Du kan använda lån till väldigt många saker, det kan handla om att betala dina veterinär-räkningar akut, om att få hjälp med huslånet, reparera bilen eller köpa en helt ny bil. Det kan till och med handla om att åka på semester. Det finns många olika typer av lån, en del av lånen måste du motivera varför du vill ha dem medan andra kan du nyttja precis som du vill. För att du ska få låna av Advisa finns det en del generella krav som du måste uppfylla.

Krav på dig som låntagare

Advisa har krav på dig som låntagare, bland annat så måste du vara minst arton år gammal för att du ska få låna pengar hos dem. Du kan inte ha någon pågående skuld hos kronofogden. Det krävs att du har ett svenskt mobilnummer och att du är bosatt i Sverige. Det krävs även att du har en regelbunden inkomst för att du ska få ta ett lån hos dem. Detta är lika mycket för din skull som det är för deras skull och alla som lånar pengar av Advisa ska kunna göra detta på ett tryggt och säkert sätt. De vill helt enkelt veta att du har återbetalningsförmåga när du tar ett lån hos dem. Detta kommer att hjälpa dig att betala tillbaka. Beroende på vad du tar för typ av lån hos Advisa varierar räntan. Ett lån som är lägre och har kort betalningstid har högre ränta än de lån som kommer att ta längre tid för dig att betala tillbaka. Detta är brukligt och ingenting ovanligt alls. När du vill låna pengar av Advisa kan du ansöka om det direkt på deras hemsida. Det är smidigt och enkelt och du kommer att ha svar inom ett fåtal timmar. Kundtjänsten är dessutom mycket villiga att svara på frågor och hjälpa dig med allt det som du kan tänkas undra över. De är mycket kunniga och professionella och om du är i behov av det kan de även hjälpa dig att räkna på din personliga ekonomi för att se vad för typ av lån som är lämpligt för dig och vilken ekonomi du har att betala tillbaka.

Kreditupplysning

Ibland när man tar ett lån krävs det att långivaren gör en kreditupplysning på dig. Detta handlar om att de får en inblick i din personliga ekonomi för att se om är du är en lämplig låntagare. Till stor del är detta för att skydda dig men även för att skydda den som lånar ut pengar till dig. Advisa tar en kreditupplysning på alla de lån som är högre än 20 000 kronor. Detta är någonting som du ska vara beredd på och räkna med, betalningsanmärkningar i sig är inte ett hinder för att låna pengar hos Advisa, så vida du inte har många. Däremot är det ett hinder om du har en pågående skuld hos kronofogden. Då behöver du lösa denna skuld innan dess att du begär ett lån.

Advisa

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 2,95 %

Max lån 600000 kr

Min. ålder 18 år

Startavg. 0 - 495 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!