Aasa är ett finansiellt bolag som grundades 2010 och har idag drygt 200 medarbetare. I dagsläget bedrivs verksamhet i Sverige, Finland och Polen och fler marknader är på väg att lanseras.


Låna pengar hos Aasa

Aasa Kredit är en av de långivare på nätet som erbjuder lån utan säkerhet. Detta innebär att du som har behovet av ett snabbt lån har stora chanser att få detta beviljat vid en kontakt med Aasa Kredit. Detta är ett finansiellt bolag som grundades 2010 och bedriver verksamhet som långivare i Sverige, Polen och Finland. Det som erbjuds är vad på bankspråk kallas för blancolån. Här handlar det helt och hållet om ett lån utan säkerhet som du själv som person går i borgen för. Ett annat plus med denna typ av lån, är att den som lånar dig pengarna aldrig kommer att fråga vad du ska använda dem till. Naturligtvis kommer heller inte Aasa Kredit att göra detta. Du som lånar pengar online hos Aasa Kredit kan också vara trygg och säker på att de följer gällande lagar och regler.

Aasa Kredit är registrerade och kontrollerade av både Konsumentverket och Finansinspektionen, vilket gör att du vet att du lånar dina pengar hos en seriös långivare som alltid gör sin bedömning av din betalningsförmåga innan ett lån kan beviljas i ditt namn.

Detta erbjuder Aasa Kredit till alla de som kan uppfylla deras krav som låntagare:

  • Du kan låna mellan 10000 kronor upp till 50000 kronor, vilket är lite mera än många andra aktörer inom samma bransch erbjuder
  • Du väljer fritt din amorteringsplan mellan 24 upp till maximalt 36 månader
  • Vid beviljat lån online hos Aasa Kredit sätts pengarna in på ditt bankkonto inom två arbetsdagar

Kanske kommer Aasa Kredit inte alls att vara den snabbaste långivaren online. Faktum är att de kanske heller inte är den enklaste att låna från. Dock kommer du som lånar pengar online hos Aasa Kredit alltid att kunna känna dig trygg och säker på att du uppfyller kraven som gör att du har en betalningsförmåga för ditt beviljade lån. På så sätt är du alltid trygg och säker med ett lån online hos Aasa Kredit.

Så lånar du pengar hos Aasa Kredit

Naturligtvis är det lika enkelt som vanligt att ansöka om lån hos Aasa Kredit. Här fyller du i din ansökan, signerar denna och väntar på att få svar om beviljat eller avslag på lån.

Detta är det du måste uppfylla för att kunna få ett lån beviljat hos Aasa Kredit:

  • Du måste vara mellan 20-80 år gammal
  • Du ska vara folkbokförd i Sverige
  • Du måste ha någon form av taxerad inkomst från arbete, a-kassa eller pension
  • Du måste ha eller skaffa ett Bank ID samt ett svenskt bankkonto

För de flesta låntagare är dessa krav inte svåra att uppfylla, då detta egentligen är en nödvändighet för alla som lånar pengar. Det måste helt enkelt finnas en möjlighet att betala tillbaka lånet du tar. Det hela handlar om din kreditvärdighet. Av den anledningen kommer en ansökan av ett lån online hos Aasa Kredit inte att kunna beviljas till dig som har betalningsanmärkning eller en aktiv skuld hos KFM. Detta är både för din egen och deras säkerhet rörande det lån som du söker.

Aasa

+46 (0)8 - 123 45 67


Company Information

Org. nr

Omsättning kr

Anställda 132


Lån information

Ränta från 36,9 %

Max lån 50000 kr

Min. ålder 20 år

Startavg. 490 kr


CHECKMARK Lån med betalningsanmärkning är möjligt

CROSS Lån utan kreditupplysning är ej möjligt


Eniro omdömen

Innehållet nedan är skapat av eniros användare.


3/ Omdömen
Hitta det bästa lånet, jämför hos Lånjakt!